![]() |
|
Ај да јадеме |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 75> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
епа чим така сакаш така нека ти е
![]() повели ![]() ![]() Ете кој ми ги јаде пациентите,...... ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
uuuuuuuuuuuuh
krvavica so bi ja ispekol vo rernaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ne be
ne sakam raznichi ![]() ![]() krvavica sakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
плачко
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ako nemas
togas ne nudi |
|
|
|
![]() |
|
мфффф......
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Znam jas shto saka....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
a kade e tova crevoto
![]() |
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
pa sega koga nema spanac , moze da se pomine i so toa
![]() znaes , kako vo onaa pogovorkata
kad nema zene , dobre su i devojke
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Kolku ste bre nezahvalni....edniot....nemalo crevo...
drugiov...nemalo spanakj..... ![]() Od utre ste na MOJ rezim..... ![]() i ke "butkate" so voda ![]() ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
sakas da kazes , ce izigruvame MISIRI
![]() |
|
![]() |
|
Ne be...
![]() ama ne se macham poveke so "gotvenjevo" ke jadete ...isto.. shto i ja ![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
ne be ke bideme papagali
plus ke ni obesat edno ogledalo na kafez da imame drushtvo ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 75> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |