|
Сродна душа |
Внеси реплика | страница <1 56789 74> |
Автор | ||||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
mnog e lesno, ednostavno zensko si, moes ti... ostavi na deckite kade so izlagas da si go napravat svoeto.... |
||||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||||
RedCat
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 287 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Доколко те разбрах ,да оставя нещата сами да си вървят... да,ама не,именно защото ТЕ си правят своето ..а моето ... къде остана |
||||
аз обичам Македония
|
||||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Можеби наместо да мислиме дека сме центар на светот и да бараме некој прилагоден кон нас, треба да се прифати некоја душа и да и се прилагодите. И така се наоѓа сродна душа. :) |
||||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
tvoeto?? pa tvoeto e sekogas vo tebe, samo ednostavno izvadi go od sebe na videlina |
||||
|
||||
bobi
Нов член Регистриран: 03.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
kaj ste be srodni dusi??? se iznajdovte li site megju sebe???? e taka ve sakam
|
||||
|
||||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
nesto slabo pisuvate po forumot......mislev deka sum propustila nesto ama malku komentari imase ostaveno......
|
||||
|
||||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ugro
Сениор Регистриран: 03.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ima srodna dusa no dodeka ja najdes ke sgi izgubis nervite i bardovci ne ti gine
|
||||
EU_giRL
Нов член Регистриран: 17.Мај.2005 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Da, imam srodna dusa
|
||||
*^*^*LovE & MisS Ya aLL*^*^*
|
||||
only_me
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 295 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Kako ja najde kazi i jas da si ja najdam mojata:)
|
||||
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Сродна душа постои и секој од нас ја има.НЕкои порано,некои подоцна ја наоѓа својата сродна душа,но за жал не секогаш можеш да останеш и да остариш заедно со својата сродна душа
|
||||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
постои???? не ми се верува ова, како може такво нешто да има, кога едноставно, кога и да се заљубат две личности еден во друг, и двајцата целосно се мењаваат, можеби не наеднаш, но секако постепено за да си се усогласат... Тоа дека двајца се сродни одеднаш... богами никако не можам да го сварам
|
||||
|
||||
tangicka
Сениор Регистриран: 16.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Постои!!! Ја сретнав еднаш и ја изгубив |
||||
Внеси реплика | страница <1 56789 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |