![]() |
|
Се сакате ли себе си???? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 25> |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne be...se sakam
![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Да..... ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mi ide da se zeam sam sebe
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
So site doblesti i maani,vo dobro i vo loso,sveceno izjavuvam deka se sakam!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
valkda ne si ,...osamena,.... vo toa!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Зависи кога како сум сум расположен ![]() ![]() ![]() Сериозно,.... иако, како што веќе еднаш реков, не сум мој тип, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Hahah i ja isto.. ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Na rabota mi velat ne cinam, doma isto i ne mi ostanuva vreme da se zasakam
|
|
![]() |
|
Nekako...ne ja biva da ja pridobie mojata ljubov.
|
|
|
|
![]() |
|
Nikomu ne mu e vo interes da se zasakas zosto moze da pravis problemi i davas otpor koga te ubeduvaat vo idiotluci
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Да, си се сакам
![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
Vcera sfativ deka se sakam sebesi vo sitacii koga ke uspeam nekomu da pomognam i da sozdadam radost na negovoto lice
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dali e toa jas sto mislam ?
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |