|
Одмаздата е слатка? |
Внеси реплика | страница <12345 21> |
Автор | |||||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ednas procitav interesno prasanje,nesto vaka bese:Mozeme li da go zememe DOBROTO od Bozjite race,a zaedno so nego da ne go prifatime i ZLOTO?
Mislam deka odgovorot e NE,so odmazdata moze da se sprovede pravdata no samata odmazda go pottiknuva zloto vo nas. |
|||||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Pa jas, na primer, mozam da si najdam mir vo sebe i bez da se odmazdam, smetkite ne si gi rascistuvam na toj nacin... Fino-lepo ke si go stavam covekot (kako so vika mamma) vo odredena kategorija luge ako moram so nego i ponatamu da komuniciram ili.. go mnozam so nula i za mene toj veke ne postoi... Zavisi od situacijata i pricinata za odmazda...
Nema vrska odmazdata so hrabrosta, nitu pak e odmazda da mu se sitis na komsijata ako mu umre kozata... odmazda e ako svati komsijata zosto mu umrela kozata...
|
|||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...kakvo zlo, kakvi bakrachi, odmazdata e zasluzena rabota- i vospitno obrazovna kategorija, ima da go papa zdravo pa oro da igra, za da zapamti za cel zivot-deka k*r igranje nama so sekogo...
|
|||||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
a mu umrela oti bil neumen
i dedo boze go kaznil
|
|||||
apce
|
|||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ja sum poise za preventiva...go stavam na masa za da znae so kogo si ima rabota
|
|||||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
E kako ne,ke se zamaram,ke trosam vreme za da smislam kako na nekogo da mu se odmazdam...ako eventualno mi se ukaze pilika da vratam,mozebi ke ja iskoristam,samo kolku da go potsetam
|
|||||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||||
lpartik
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 402 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Не сум осветољубив...луѓето што ми згрешиле за мене се бивши пријатели, сеедно мртви, не постојат...тоа е мојата казна за нив. За да се одмаздиш, треба постојано да мислиш на тоа и да го труеш и духот и телото со непотребни отрови. Туѓата несреќа не ме прави среќен.
|
|||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Одмаздата ...не може да биде...слатка... Јас ...никогаш до сега...не сум се ...одмаздувала.... |
|||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
I koga podaruvas i koga se odmazduvas se smees...znaci intenzitetot na emociite e ist
|
|||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ODMAZDA VOOPSTO NE E SLATKA
NEVODI KON NISTO PROSTO E NAJDOBRO ILI DA SE SMIRIS ILI DA PREKINES SO OBJEKTOT KON KOGO SAKAS DA SE ODMAZDUVAS ZIVOTOT TAKA E POUBAV Изменето од anakin - 05.Јули.2008 во 13:54 |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
UBEDEN SUM DEKA E TAKA KAKO SO KAZUVAM
|
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Da, be, ke mu daes prst, on ke ti ja otkine cela raka...vo balkanskite krugovi sekoj znak na tolerancija se smeta za kukavicluk
Изменето од zbunet - 07.Јуни.2008 во 18:25 |
|||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ILI SMENI GI KRUGOVITE
ILI OSTANI VO KRUGOT OVA E IZBOR |
|||||
|
|||||
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
koj krug vo pekolot e 'najprijaten'?
|
|||||
Внеси реплика | страница <12345 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |