|
Дали сексот има врска со љубовта???? |
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Автор | |
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be aj ne zezaj sega teska tema..........sto e tuka tesko?????ne razbiram.............daj napisi nesto aj...........
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sexot i ljubovta ne odat sekogas zaedno,toa e fakt.Loso e ako vo slucajov zenata seuste ima cuvstva kon nego,a najverojatno e taka,so ogled na toa sto go prifakja sexot,pa togas takvata situacija za nea e izmacuvacka bidejki osven sexot,za vozvrat ne dobiva i ljubov.
Vo red e koga dvajca prifakjaat takva vrska koja se sveduva samo na sex,no ne e vo red koga imaat razlicni cuvstva i ocekuvanja....jas barem taka mislam |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikoj nemoze pametno da napise vo ova tema
edino ispoved na takva zena a toa neveruvam deka nekoja( normalna) kje go napravi tuka Изменето од anakin - 07.Јуни.2008 во 12:37 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.........eve eden prav i mnogu dobar odgovor.................thanks............. .................mislev na odgovorot na fragola..................
Изменето од bibce - 07.Јуни.2008 во 12:37 |
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....a zasto ne odat sekogas zaedno ljubovta i sexot????? i zasto toa da e fakt??????.............
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a so ako taa go mrazi????????????
mrazi so zivee so nego mrazi ista prostorija a mora da e tuka toa e zivot a sega intima?????? zamisli muka glupo e duri da se pisuje za toa |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za nas zenite sexot= ljubov
no za mazite e samo povik na divinata
|
|
apce
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...............pa ako go mrazi jas mislam deka nema ni da ima sex so nego................a zasto zivee so nego????toa e veke druga teme.............zborime za intimata tuka?????...............jas cel zivot sum mislela deka sexot i ljubovta odat zaedno vo komplet................ama po se ova izgleda ne e taka a??????
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..sakas da kazes deka toa go pravi so zenamu zaradi potreba sexualna ili ??????.i se slozuvam so tebe potpolno................
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekako deka ne odat sekogas zaedno,nekoj moze da ima sex postojano so razlicni partneri,pa zarem kon site cuvstvuva ljubov
|
|
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ovde ne bi gi izdvoila mazite i zenite-sekoj ima podednakvo potreba od ljubov...
|
|
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...temata e dosta filozofska i ke se obidam da dadam iskren odgovor-posho ja ako ne si kazam sve nesho zavitkano na forumov se kazue ko da e bozji sud ovdeka...hahahaahaaaaa, i vo prashanje e prvo zashto i doshlo do taa situacija, vikash Bibi deka oni dvajca nemaat nishto zaednichko osven decata, imale zaednichko i pred toa i imaat i ponataka, samo sho zivotot mashkite i zenskite go svakaat drugachie, tuka e taa vechna zelba na zenite da go stokmat mazot po svoe-da dominiraat(k*r moj-malo sutra), kako sho oni mislat, i na mazite da opstojat na svoeto-kako oni sho sakaat, zenite e opshto poznato deka ucenuvaat so seksot, sho e dosta nefer vo vrskata, pa duri i probuvaat da dobijat i nesho sho mazite nikad preku seksot ne bi go pobarale(zamislite situacija-mazot ja pegla zenata i na sred seksualnata igra i vika-abe ako mi obekash ova-ona nema problem-ke ti dam sea)...ha, smeshno neli-k*rvinska igrica...zatoa i se deshavaat raboti kao sho se deshavaat, zatoa sho zenite mislat deka da se ima vagina i svoj stav e mokno oruzje...da ama za u propast, i ne mi e jasno uopshte kako ne ucat od tugi greshki, krajno ste neprilagodlivi vo vrskite i sekogash se stremite kon ucenuvanje prku seksot, zatoa i taka se deshava, mislam alooooo,,,ne imate samo vie dundi na svetov-ima i bolji e*achici od vas...ova onaka generalno...za zenive i curive u vrskite...
...inache, ja koa ke se naljutam ne davam i po dva meseca... |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahahhahha
neso se mislam deka bibcetooooooo necekala neso takvo hahahahhahahahahahha |
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |