IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7475767778 922>
Автор
Порака
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2005 во 17:44
ohohhho clenke nad mene  raspolozen do koske sum, momentalno lupaat ako ti se veruva Ogneni momcinja vo zivo  a za pismenata, sho mu se sekiras de koga go imas Ghost na tvoja strana  da ti kazam jas sho napraiv za edna moja pismena hehhee... i to bas po makedonski bese... znaci da pocneme: sednav jas da ja pisuvam i normalno apce si bev pa gleav ko tele u listot i si velev majkata, sho li ke se ovie drojki sega tuka?? i mi tekna sho da napraam, vo eden moment koga profesorkata ne glease nakaj nas, se zavrtev pozadi drugarot i taka ubavo go slapnav, sho ovoj od nervoza koga stana, koga mi ja ucuka edna, i normalno profesorkata nego go vide, a jas pocnav ko demek da cvikam  od bolka  i upotrebiv malce zalni zborcinja, ovo ono demek nisho ne mu napraiv a deka mnogu me boli, a  drugive ne vidoa nikoj posto bea skoncentrirani na pismenata, i taa supak profesorkata mi poveruva  mi rece idi izmi se i prosetaj malce nadvor na cist vozduh, a jas ke sredam sega so toni (toj sho go udriv i sho mi vrati)... i normalno mi se odlozi pismenata za nareden pat koga jas ke posakam  a za toni ic ne mi bese galje posto odlicen ucenik bese
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2005 во 17:54

hahahahahahahaha, ti clenu nad mene roden si nenormalen a? hahahahaha, epten si nezdrav....mene nikogas ne bi mi teknale takvi raboti.....

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2005 во 17:56
epa clenke nad mene, vidi sega vaka, mora da se snaogjame neli??
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2005 во 17:59

da clenu nad mene i jas sum pravela nepromisleni raboti....ama nikogas ne sum bila vo sostojba da obvinam drug so i da pravam...

btw....ti jarec bese vo horoskop???

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2005 во 18:02
hehehehe, clenke nad mene, osekam deka si mi zirkala pod profilot a?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2005 во 18:04
ne clenu nad mene ne sum ti rosakala vo profilot tuku mi imas kazano....ama nemav zapamteno bas najdobro i zatoa te prasav...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2005 во 18:05
abre koga sum ti kazal ziti mene???  nikogas ne kazuvam nisto za mene.. hmmm...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2005 во 18:07

clenu nad mene...tebe slabo te sluzi memorijata....a?

ne znam koga...ako mi nemas kazano....togas ne znam od kade znam (nisto cudno da ti imam pogodeno, poso i mi licis na jarec...na 90% od lugjeto im pogoduvam...)

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2005 во 18:08

hehehee, cudno majkata... jarec sum tocno, i samo datumot na ragjanje mi e ostaven u profilot  

btw sho ima loso vo toa ako sum jarec????

Изменето од Ghost
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2005 во 18:09

ama jas ne vidov vo profilot...ne te lazam! ednostavno mi tekna taka.....inace stvarno ne ti vidov vo profil.....

jas sum cudo na prirodata.....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2005 во 18:10

auuuuuuuuuu majko moriiiiiiiiii, a mislev deka samo jas sum codoto od dete

i sho ima losho u toa ako sum prc ova jarec de?

Изменето од Ghost
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2005 во 18:14

hahahahaha...nisto...obozavas da gi zafrkavas drugite na....hmmm da ne recam sarkasticen nacin....

ti ubavo da si pomines....pa so si im napravil na drugite... te zdobolelo...

ete toa si ti! Jarec.....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2005 во 18:20
auuuuuuuu clenu nad mene, koj ti go kazal toa??? jas sum nevin zimi majka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2005 во 18:22

Originally posted by Ghost Ghost напиша:

ohohhho clenke nad mene  raspolozen do koske sum, momentalno lupaat ako ti se veruva Ogneni momcinja vo zivo  a za pismenata, sho mu se sekiras de koga go imas Ghost na tvoja strana  da ti kazam jas sho napraiv za edna moja pismena hehhee... i to bas po makedonski bese... znaci da pocneme: sednav jas da ja pisuvam i normalno apce si bev pa gleav ko tele u listot i si velev majkata, sho li ke se ovie drojki sega tuka?? i mi tekna sho da napraam, vo eden moment koga profesorkata ne glease nakaj nas, se zavrtev pozadi drugarot i taka ubavo go slapnav, sho ovoj od nervoza koga stana, koga mi ja ucuka edna, i normalno profesorkata nego go vide, a jas pocnav ko demek da cvikam  od bolka  i upotrebiv malce zalni zborcinja, ovo ono demek nisho ne mu napraiv a deka mnogu me boli, a  drugive ne vidoa nikoj posto bea skoncentrirani na pismenata, i taa supak profesorkata mi poveruva  mi rece idi izmi se i prosetaj malce nadvor na cist vozduh, a jas ke sredam sega so toni (toj sho go udriv i sho mi vrati)... i normalno mi se odlozi pismenata za nareden pat koga jas ke posakam  a za toni ic ne mi bese galje posto odlicen ucenik bese

clenot nad mene stvarno e nevin

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7475767778 922>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.