|
Како изгледа идеален партнер!!! |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 37> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za sekogo postoi po eden, dva tri
zavisi od koj obid Изменето од anakin - 06.Јуни.2008 во 00:58 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da vozi avtobus
|
|
butterfly1436
Нов член Регистриран: 20.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema idealna licnost ne ne
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I da ima spored nekoi sopstveni standardi,bi mi bilo mnoooguu dosadnoooo so nego.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ideal za prav maz u Makedonija beva i ostanaa junacite na Krushevskata Republika...Pitu Guli, Jane Sandanski Goce Delchev i ostanatite vojvodi...kulturnoto nasledstvo treba da se neguva...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da nema strogi kriteriumi, zosto vo sprotivno nema da bide so mene
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...brineta, po moznost so svetli ochinja...ni visoka ni niska, nekade okolu 175 cm...ni preubava ni ruzna...poveke mila otkolku sharmantna...so smisla za humor, nekoja koj sho bilo sho i da kaze nema da se srami pred nikogo da si go kaze svoeto, poveke da pravi od kolku da lamoti, nekoja koja sho e otok ipol i nekad koja sho ke me nervira od sho ke me praplavi so chustva- ama taka slatko da e, za da znam deka seto toa doaga od okeanot na nejzinata ljubov...pa taka nekako...odredena figura i faca ne sum zamisluel-nesho da poseka na nekoja ili taka nesho...pa toa...
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti sto ne kaza porano deka baras takva
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da e grbava, so brkovi i bez zabi
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Idealniot partner e nepotreben luksuz
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...da ima vlakna po nozete pogolemi od moite i ja da imam pogolemi cicki od nea
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubavo da pee
|
|
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ti ne baras edna
|
|
apce
|
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |