IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Вреди ли???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вреди ли???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 12>
Автор
Порака
BlackMagic Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јуни.2008
Статус: Офлајн
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BlackMagic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 12:14
Originally posted by filmadzijka filmadzijka напиша:

Originally posted by topsexy topsexy напиша:

Originally posted by filmadzijka filmadzijka напиша:

a vie stvarno ne zabelezuvate kako ve dribla topsexy?

mozebi ti gresno zabelezuvas

izvini topsexy, priznavam deka zgresiv.

za malku ke ti go rasipev imidzot

Изменето од BlackMagic - 05.Јуни.2008 во 12:15
Кон врв
BlackMagic Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јуни.2008
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BlackMagic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 12:16
....NE I E LESNO...
OVAKA SI JA KREVA SAMODOVERBATA GLUMEJKI JAKA COOL RIBETINA..
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 17:58
Originally posted by BlackMagic BlackMagic напиша:

..i KAKO MOZES DA BIDES SO TAKOV STO TI PROSTIL I SEUSTE DA TE PRIVLEKUVA, I DA LEGNES SO NEGO I DA MU GLUMIS LJUBOV I VERNOST I ...USTE NEZNAM STO....KADE TI E SAMOPOCITUVANJETO ?!?
ZOSTO NE MU KAZA, SLUSAJ..JAS VAKA I VAKA ...OD TIE I TIE PRICINI....I BIDI FRAERKA OTKACI GO I IZBAVI GO OD MIZERIJATA...
NEGOVATA ODMAZDA KE BIDE.....VELICANSTVENA...TRUST ME!!!!

...НЕ СИ ВО ПРАВО!..НЕ ЗНАМ СЕГА ЗОШТО,НЕ САКАМ ДА МИСЛАМ,АМА НЕ СИ ВО ПРАВО...!СТАВИ СЕ ВО СИТУАЦИЈА МАЛКУ...
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 18:50
..................NE..................NE  VREDI...............
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 12:27
кревај ја бате дрољата на клоци и сиктеросај јаголема%20насмевка
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 12:29
Ako mu veti deka nema drug pat taka da pravi...neka se zakolne u majka na primer zosto ako umre majka i ona ke bide kriva

Изменето од zbunet - 06.Јуни.2008 во 12:30
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 12:44
голема%20насмевка
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 12:44
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ako mu veti deka nema drug pat taka da pravi...neka se zakolne u majka na primer zosto ako umre majka i ona ke bide kriva
газење%20од%20смеење
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 11:04
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

....голема%20насмевка.....obecanje ludo radovanje......................голема%20насмевка............ne be bate ne vredi veruj mi.taa stom "ednas??" te izneverila na nekoj nacin....ke bide i vtor ,,,i tret,,,i t.n..................
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 13:30
Iiii...a mi vikase da odime u Francija na odmor...ja glup prifativ...pa ke ja rasturat tamu  изненадување ...
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 11:50
......kako ne vredi..vredi i toa mnogu!..da se dade sansa i da se prosti..pa toa e edna golema odlika na golemite luge!...eve,dedo boze,kako toj ni prostuva....a nie pak si terame po nase..i taka vo krug...намигнување
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 13:36
Voopshto ne mi se dopadja da sum vo krug...
ja mrazam monotonosta,..so samoto prostuvanje
veke si izlegol od krugot,..ne se vrakjaj nazad pak...

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 16:29
ПА НЕЗНАМ СЕКОЈА ВРСКА ИМА КРИЗА, АМА И ПОКРАЈ СЕ ДА И ПРОСТИШ НА МОМЕНТИ КЕ ИЗЛЕТУВА ПО НЕКОЈ ЗБОР ШО ПОГОДУВА ВО СРЦЕ
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јуни.2008 во 19:24
мењам мислење.......НЕ ВРЕДИ.....не не нема теоретски шанси....
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,314 секунди.