![]() |
|
ВТОР ПОГЛЕД II |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 105> |
Автор | |
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Toa e onoa sto go rekov. E sega finesata e kolku da se ostavi od aurata sto ja pravi svetlinata so pagjanjeto na levoto ramo i raka (gledano od nashata strana).
Potpolno se slozhuvam so tebe deka ovie raboti se samo lichen preferans. ![]() |
|
![]() |
|
branko_k ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 682 |
original
http://foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=46943 ![]() predlogot na Zoran ![]() ![]() ja imav vo predvid i ovaa varijanta no odev na prvata zatoa sto sakav da dolovam cuvstvo na opagjanje na kontrastot kade sto zracite se najsilni... isto taka, vtorava varijanta mi deluvase, kako sto kaza Zoran malku porealno, a jas go sakav tokmu sprotivniot efekt...:) vo sekoj sluchaj, zabeleshkata e na mesto i e nijansa koja poveke zboruva za vkusovite... pozdrav:) Изменето од branko_k - 26.Јуни.2008 во 18:43 |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
malboro men
![]() oooooooooooo pa vie si igrate tuka bez mene ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Zoki prekrasna obrbotna! BRAVO
|
|
![]() |
|
hypertech ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 600 |
bash za ova komentirav na fotkata...
Bravo Zoran! |
|
eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
|
|
![]() |
|
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Originalna:
![]() Vtor pogled: ![]() Devojcheto e prekrasno, vistinska princeza! Mislam deka kadrosuvanjeto mozhelo da bide podobro. Vo sekoj sluchaj, popraven e white balance, pozatemneta i posaturirana e pozadinata i sraboteni se ochite i ostrinata. Изменето од Zoran K - 23.Јуни.2008 во 07:07 |
|
![]() |
|
coolio ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 129 |
Original: http://foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=46335
moj pogled : ![]() |
|
Sega znam deka nisto ne znam (sokrat)
|
|
![]() |
|
Sanja84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Original sto navavistina mi se dopagja:
![]() I alternativa na koja malu e zgolemen kontrastot i ostrinata i akcentirani se oblacite: ![]() Изменето од Zoran K - 06.Јуни.2008 во 06:33 |
|
![]() |
|
Tegla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
AUUUUUUUUU ![]() |
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Aleksandar Canevski,old memories
![]() ![]() crop,shadow/highlight,curves,colour burn Изменето од Sanja84 - 23.Мај.2008 во 10:29 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Izgleda me opfati nekoj patriotizam... sto znam...
Originalna: ![]() I verojatno neshto malu podobra alternativna... ![]() Изменето од Zoran K - 18.Мај.2008 во 05:06 |
|
![]() |
|
JANE971 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
HAHAHAAHHAH
DOBAR FILM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |