|
Сте биле некогаш многу разочарани :( |
Внеси реплика | страница <1 121314 |
Автор | |
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekogas - da
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da , eve sega
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga zaspav, a trebase nesto drugo da napravam prethodno
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovde mi izgleda deka i nekoj drug bil razocaran istovremeno dupla belja
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da..
|
|
butterfly1436
Нов член Регистриран: 20.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eheeeeeeeeee ne ednas tuku....
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Razocarana" mi e kako sredno ime.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да,.... како и сите останати луѓе на светов кои имаат чувства,.... сум била разочарана..... само секогаш сум се обидувала да продолжам напред..... не верувам дека има нешто тооолку силно ( па макар и љубовта ) што би ме натерала до толку да потклекнам,..... за да не можам да продолжам..... како и да е..... дојдов до заклучок дека секогаш треба да ги оставам работите сами да се одвиваат.... без ја да се обидувам да ги контролирам...... само така нема ( многу ) да се разочарам......
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sum razocaruvac
|
|
izabella19
Нов член Регистриран: 03.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bev mnogu razocarana i seuste sum............. i neznam dali nekogas ke go prebolam ova........... ja mislam deka cel zivot ke me sledi barem ke me potseka na toa kade treba da vnimavam za da ne se razocaram povtorno............ tesko e koga ke se razocaras od nekoj komu si mu veruval a uste potesko e koga ke se razocaras od sopstvenite postapki
|
|
Ако човек не го очекува неочекуваното не ќе го открие,оти e тешко да се открие и e недостижно.
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Site nie sme bile razocarani barem ednas vo zivotot...Ne e tesko da se padne, tesko e da se stane posle padot |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na 12 saati po dva pati, nekogas koga imam sreka kako vibramicin ednas na 24 casa
|
|
Внеси реплика | страница <1 121314 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |