IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Универзитетот ФОН
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Универзитетот ФОН

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3031323334 47>
Автор
Порака
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Статус: Офлајн
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 00:25
а ќе частиш кафе ак поминам?????
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 00:31
Денес бев подвижна реклама за ФОН, ни ги даваа маиците за матурската парада
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 00:32
со маици почнале да ги лажат матурантите......ц ц ц ц ц ц......
Кон врв
stefi12 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 05.Април.2008
Поени: 113
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stefi12 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 00:34
castam ti samo dojdi aman pocna da me nerviras
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 00:36
ок средено...........кога да идам само кажи сеа.......ама и да ме пречекаш таму.......со сите почести..... како што си е ред.......а после ќе правиме обиколка......односно ќе ми бидеш водич низ "фамозниот" ФОН.....може???
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stefi12 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 00:44
konecno da se dogovorime nesto jas i ti
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 00:45
Originally posted by stefi12 stefi12 напиша:

jak analist si nema sto , samo me interesira kade si gi vrsel ovie analizi vo amfiteatar poln so 600 luge ili vo nekoja shupa od univerzitet , ne znam po koj pat te pokanuvam da dojdes i da pomines eden den na FON si zatupel so tvoiete pogledi

НЕ Е АНАЛИСТ ТУКУ Е АНАЛИТИЧАР... ЕТЕ, ТОА САМОТО ПО СЕБЕ УКАЖУВА НА НЕШТО, АМА НЕМА ДА КОМЕНТИРАМ, ДА НЕ МЕ НАРЕЧЕШ КОМЕНТАРИСТ...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stefi12 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 00:47
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 00:47
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

jak analist si nema sto , samo me interesira kade si gi vrsel ovie analizi vo amfiteatar poln so 600 luge ili vo nekoja shupa od univerzitet , ne znam po koj pat te pokanuvam da dojdes i da pomines eden den na FON si zatupel so tvoiete pogledi

НЕ Е АНАЛИСТ ТУКУ Е АНАЛИТИЧАР... ЕТЕ, ТОА САМОТО ПО СЕБЕ УКАЖУВА НА НЕШТО, АМА НЕМА ДА КОМЕНТИРАМ, ДА НЕ МЕ НАРЕЧЕШ КОМЕНТАРИСТ...

мајсторче друже не се нервозирај де......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 00:48

konecno da se dogovorime nesto jas i ti

да да рамковно ама........треба да ги исполниш условите.......пази на тоа
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 00:49
Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

НЕ СЕ НЕРВИРАМ ТУКУ НЕ СЕ РАСПРАВАЈТЕ, АКО СИ УЧИТЕ ЧЕСНО И ЧЕСНО ГИ ПОЛОЖУВАТЕ ИСПИТИТЕ, НЕ Е ВАЖНО КАДЕ СТУДИРАТЕ, МИСЛАМ НА КАКОВ ФАКУЛТЕТ...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stefi12 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 22:18

Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

НЕ СЕ НЕРВИРАМ ТУКУ НЕ СЕ РАСПРАВАЈТЕ, АКО СИ УЧИТЕ ЧЕСНО И ЧЕСНО ГИ ПОЛОЖУВАТЕ ИСПИТИТЕ, НЕ Е ВАЖНО КАДЕ СТУДИРАТЕ, МИСЛАМ НА КАКОВ ФАКУЛТЕТ...

Te nema nesto da se javis :)
Кон врв
mika86 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 05.Јуни.2008
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mika86 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 02:53
apsolutno sum soglasna...tocno ima i na fon studenti sto sakaat da ucat,go vadat najdobroto od profesorite,se trudat i izleguvaat od toj fakultet kako mn spremni i sposobni kadri...ama da sme si iskreni fon e odlicno resenie i za decata so - izvinete na izraz neskam nikogo da navredam - - " nesposobni u sekoja smisla na zborot" a i oni izleguvaat so mn soliden prosek i trgaat da "osakatat " nekoe rab mesto zatoa sto tato im kazal deka ke gi vraboti i deka ke imaat i oni kariera....bidejki studiram nadvor od drzavata znaci ne sum pristrasna ni kon drzavnite ni kon privatnite...no sepak prazlicno e da uspees da prezivees u taa dzungla kaj nas na drzaven..ipak drzaven si e klasika neli :D
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 23:17
После тоа денес што слушнав, дека студенти се качуваат на клупи и изигруваат молери, стварно немам добро мислење за факултетов и ќе треба време да си створам подобра слика и да поверувам дека некој таму навистина учи.
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3031323334 47>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,437 секунди.