|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 11281129113011311132 1869> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so se slucuva?????????????????
jas niso ne vidov |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne si videl ? nisto ? auuuuu
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ti da ne imas amnestija?
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so nekazujete vazni raboti
aj istina na videlina |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AMNESTIJA ZA AMNEZIJA
|
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve Miroslav neka ti kaze...toj prv pocna
|
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa, daj sta das e rabotava |
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja ne pocnav nisto ... cor da umram .. samo insinuacii i prefrlanje na vinata ... na eden dezuren krivec
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OD NESIGURNI IZVORI SIGURNA E DEZINFORMACIJATA DEKA MIKEC NE POCNA NISTO
|
|
|
|
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Igra na zborovi Gospoda, jas sega zaminuvam...Se citame vecervaeventualno utre |
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MIKEC JE NEVIN ..... mislam , vo slucajov
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...definitivno odlepiv...hahahahhahaa...pocnav da mesam temi i podforumi...sorry...zbuneta sum... ...se izvinuvam za incidentot i za postot na pogreshno mesto.... Изменето од moira - 05.Јуни.2008 во 17:19 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ODAM
OTI KJE KAZAT DEKA SUM UZURPATOR A MNOGU DOBRO ZNAM OTI PISUVAV ZA UZURPACIJA NA PROSTOROV I VREMETO |
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde vo vezbalnata dojde profesorkata po lingvistika i govor
|
|
Внеси реплика | страница <1 11281129113011311132 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |