IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Вреди ли???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вреди ли???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 12>
Автор
Порака
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 13:35
kakva ironija.......nepotrebna
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 13:39
ziveeme vo sovremeno opstestvo vo 21 vek,koga se e voobicaeno
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 14:06
milichko ziveeme
no ne trubime
големо%20гушкањеmoj heroju
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 14:08
anakin,ne sum sigurna deka te razbrav najbolje
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 14:29
...ДА БЕ,ВРЕДИ!!задоволство
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 14:30
taka be zagor
eeeeee pa ete nekoj da se soglasi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 14:36

.... НАВИСТИНА ЈАС МИСЛАМ ДЕКА ВРЕДИ ДА ЈА ЗАКАЧАМ topsexi,..МИСЛАМ ДЕКА ЌЕ СЕ ИСПЛАТИ....не%20знам

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 14:42
e nemoj mnogu samo da mislis,mozebi ke se izmoris od mislenje.....
a toa dali vredi ili ne,ti si znaes
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 14:45
...ДА,ЈАС СИ ЗНАМ!задоволство
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 14:47
големо%20гушкање
Кон врв
BlackMagic Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јуни.2008
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BlackMagic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 11:56
Originally posted by boris70 boris70 напиша:

Imam pet godisna vrska i neodamna doznam deka devojka mi se zalapala nekolku pati so nekoj francuzin.
Vredi li da i prostam, da i vratam so ista merka ili da i dadam crven karton. Dali nekoj imal slicno iskustvo i kako postapil ???

U kraen slucaj ako nemate normalni komentar, ve molam bez glupiranje.
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BlackMagic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 12:05
..KE POMINES PREKU TOA I KE ZABORAVIS POSLE NEKOE VREME,KE TE BOLI CHAT-PAT KOGA KE SE SETIS,SE RAZBIRA AKO TIPKATA NE SE ISPOZALJUBILA U FRANCUZINOT PA MOZE DA SE DESI I DA TE OTKACI DODEKA TI S MISLIS DALI DA I PROSTIS...ALI...AKO SE SE NORMALIZIRA...PA TEBE KE TI SE PRUZI PRILIKA KOJA MOZEBI KE TI BIDE PREVISE   INTERESNA DA JA ODBIES...MOZEBI I KE TI ZATREPERI SRCENCETO POVEKJE ZA OVAA IMAGINARNAVA KOJA KAD-TAD KE SE POJAVI...I SEKAKO KE TI BIDE ZAL ZA DEVOJKA TI DA JA OTKACIS ZA ATER ZA VREMETO KOE STE GO POMINALE ZAEDNO...DEVOJKA TI KE PRIMETI DEKA NESTO SE SLUCUVA SO TEBE (AKO NEKOI DUSEBRIZNICI NE I KAZAT "SO VREME").I TAKA DO NEDOGLED...E TUKA AKO JA OTKACIS KE TI BIDE ZAL ...I TOA E ONAA POSLOVICATA..."OSVETA JE JELO KOJE SE SERVIRA HLADNO"...TEBE NEMA DA TI E DO OSVETATA...ALI SE SLUCILA...VREMETO I VRATILO...A TI ONAKA KE I JA ODVALIS..."SE S VRAKJA SE SE PLAKJA"....
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 12:12
Originally posted by boris70 boris70 напиша:

Imam pet godisna vrska i neodamna doznam deka devojka mi se zalapala nekolku pati so nekoj francuzin.
Vredi li da i prostam, da i vratam so ista merka ili da i dadam crven karton. Dali nekoj imal slicno iskustvo i kako postapil ???

U kraen slucaj ako nemate normalni komentar, ve molam bez glupiranje.

...ja ne znam zosto odat pet godini so nekogo koga na krajot ke im se zalapa so francuzin...pa i na vesnici kazaa jasno i glasno " Ne odete pet godini zosto francuzinot ni ora ni kopa "
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BlackMagic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 12:12
..i KAKO MOZES DA BIDES SO TAKOV STO TI PROSTIL I SEUSTE DA TE PRIVLEKUVA, I DA LEGNES SO NEGO I DA MU GLUMIS LJUBOV I VERNOST I ...USTE NEZNAM STO....KADE TI E SAMOPOCITUVANJETO ?!?
ZOSTO NE MU KAZA, SLUSAJ..JAS VAKA I VAKA ...OD TIE I TIE PRICINI....I BIDI FRAERKA OTKACI GO I IZBAVI GO OD MIZERIJATA...
NEGOVATA ODMAZDA KE BIDE.....VELICANSTVENA...TRUST ME!!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.