|
Убавиот збор и насмевката |
Внеси реплика | страница <1 56789 15> |
Автор | |
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jebes ubav zbor i nasmmevka
ako nemas zabi da pokazes....!!! |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na vakvi zabi mislese??..
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da..!!
I ako use ti kaze dobar zbor.... a pri toa ne mu padne nekoj zab... Garant pagas u nesves...t.. |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZAKLUCOK:Ubaviot zbor zelezni vrati otvara,no prvin dzirni sto ima pozadi vratata Изменето од fragola - 27.Мај.2008 во 01:09 |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има насмевки...кои се потешки.... дури и од солзите.......... |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga odite ... racete drzete gi ... kako da gi guskate ludjeto koi idat kon vas ... i koga se pozdravuvate ... obavezno rakata topla .... zboruvajte sugestivno ... hipnotizerski ... ni brzo ni sporo ... i edna ubava nasmevka ... ne so sila .... prirodno ..... soft_smile ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ne i se svigam moze i vilica da me zaboli od ubavi zborovi, pa dzabe e, no ako i se svigam mozam i maloumen da bidam i pak ke imam uspeh
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubaviot zbor i nasmevkata doagjaat samo spontano i od srce...a nikogas ne planiram odnapred koga ke gi primenam
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Понекогаш,насмевката е најдобар начин некому да покажеш заби.
|
|
Tiger
Сениор Регистриран: 13.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 234 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Namerno taka se nasmevnuva namerno me leci pa me razboluva Vo isto vreme namerno znae da me potrese krajmene stom pomine i kaze javi se |
|
An4i
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubaviot zbor i nasmevkata ni go pravat zivotot poubav i posreken i ne ispolnuvaat so pozitivna misla
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некои луѓе се толку уморни што не можат ниту насмевка
да подарат...затоа вие подарете им насмевка...бидејќи
најпотребна им е на оние ... кои што ...не знаат...или веќе
заборавиле да се смејат....
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ке кажам една ситуација ...
Ме прати еден доктор од работа во аптека да му купам нешто и ми запиша на ливче но не ни заприметив што е ....(а било хормони за машки) кога се вратив се насмеав уште од врата..и ми вика-да не ти кажаа што е што се смееш. а врска немаше Наравоучение-секогаш се смеам ... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |