|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 11251126112711281129 1869> |
Автор | |
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...bonne nuit la fiile... ...i kiss back ... ...kakvi bea onie drugite...kisses ponudenite...so nekoj volsheben vkus...? |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
coca cola kiss hahahhahah
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...only diet coke, pls... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so zaharin?
ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj leka nokj zvezdi, zvezdicki, zvezdulenca, zvezdududlencai drugi duulenca od parazitov |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...leka nok, individuo... |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
parazit
ne gresi dusa |
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zavisi za kogo kako... ...i sega...?...sama...,...Well... Ok...! Изменето од moira - 05.Јуни.2008 во 02:25 |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...fille dushichke za tebe ACE le Casanova...
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....honey vikash...?....ma ne doagja vo predvid... |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...oti ne, de...
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...pa ne go znam, zarem na nepoznati da ja davam...? |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ili taka rechi...jabandjii... ....koj glup zbor, jabandjii... jabana....leleeee...kaj mi tekna.... |
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...well, ok...pa sea, znaesh neznaesh, daj shansa barem...ne taka nemoze on i tachka...pa sho ke kaze zavodnikot-ziti sfe-hmmmmmmmznam sho ke kaze, ja bi kazal...
...seniorita, are you trying to break my heart...
...hihihiihiihhi
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ma sto ima bilo sto da kaze...prvo treba da se dokaze...kako zavodnik mislam.... |
|
Внеси реплика | страница <1 11251126112711281129 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |