|
Геј клубови |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 31.Мај.2008 во 20:06 |
Што мислите, дали има потреба од постоење на вакви места каде би излегувале само хомосексуалци и open-minded личности? Ајде прво да слушнам ваши размислувања, па ќе ви кажам/пишам што мислам јас за тоа . |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...pa ima be, takvi kafiki u Skopje...ete ti karshi matichno-ne mi teknue sea kako se vikashe u Petok mi se chini e mashka zabava a u sabota posle 20.oo lezbejki vrie, ich muva ne me lazi sum idel da vidam, dal stvarno ke odoleat toa lezbejkite na mashki...hihiihihiihihi
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ah,be doriangray,mislish deka ke iznenadis nekogo so razmisluvanjeto ..i btw dobro ti napisal Well..vo Skopje postojat veke nekolku gay/open-minded mesta |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ах бе макијавели, и ти со скопскиот синдром.... Нашата држава не е град-држава како Сан Марино, значи не е Република Македонија - Скопје, туку спаѓаат и други градови... |
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прашањето на темава не е дали има или нема кај нас такви места, туку дали воопшто има потреба од нив? Дали се неопходни?
|
|
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сум била во ГОлема Змија и во Валијант....а мислам дека и Но Лимит и Чипка се нешто слично.
П.С. Во овие две не одев за да си најдам некој од мојот пол нормално ...отидов со сосема други планови... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се секирај нема да помислиме дека си лез немај гајле |
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
Kali Ma
Група Регистриран: 23.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 39 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема потреба од места каде ќе излегуваат само хомосексуалци како што пишува човекот што ја иницира оваа тема!
треба сите места да бидат open minded за многу многу различни луѓе.... боја, класа, раса, сексуалност, ... што и да е .... јас сум против сите форми на (само) сегрегација! |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Конечно некој да се сети да пише соодветен коментар. Она што сакав да го кажам јас по ова прашање, ЧНМ добро го кажа. Постоењето на одделни клубови е навистина излишно и непотребно. Зошто да се делиме, кога можеме да бидеме заедно? Дефинитивно повеќе би сакал да одам на места кои што ќе бидат open-minded и gay-friendly. Постои и друга страна на сето тоа. Зошто јас како хомосексуалец (кој има другари хетеросексуалци) да не можам заедно да излегувам со моето друштво, само поради тоа што имаме различни сексуални определби?!? Токму затоа инсистирам на постоење на заеднички клубови, отколку на посебни. |
|
|
mikeg
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas mislam deka ne treba takvi mesta
|
|
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas msilam deka mora takvi mesta za da ne mi se izbacuvaat niz grad(ne da ne odat tuku da ne zamaraat) inace mnogu mnogu mngou mngou mngou NE sakam da sum clen na takvo nesto ako voopste postoi
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A koj be prijatele te fatil za vrat i so sila te tera da bides clen,ili posetitel na takov gay klub?..Toa e pravo na izbor,pravo na sloboda na mislenje,na govor na izrazuvanje..Ako ti ne sakash da ides po gay klubovi ko vo Makedonija se 0.01 %..ti ostanuvaat uste 99.9 % "str8"klubcinja..pa zabavljaj se tamu..i tamu stavi ja maskata na sopstveniot teatar..Iskreno kako mlad liberalen covek me razocara tvoeto mislenje druze. |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema potreba od gej klub
Изменето од BisernA - 28.Јануари.2009 во 22:12 |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од BisernA - 28.Јануари.2009 во 22:13 |
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |