|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 416417418419420 717> |
Автор | ||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вечерва не...ама затоа утре ...да.... |
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ubavo da si pominesh
mi tekna na toj mazjakot, go vide pak |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.. НЕ... но ми остана во сеќавање.... |
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
shteta...otvori ochi i gledaj ubavo, ke vidish nekoj podobar sigurno
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ете затоа сакам да се дружам со тебе.... ќе научам нешто.....и примам совети.. |
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cccc sho ke nauchish od mene samo gluposti tresam po forumov i otechuvam so ville valo
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Напротив....мене ми се допаѓаш....голема другарка си.... |
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
me fati sea nepodgotvena
blagodaram blashke jas sega moram da odam, a ti prodolzi da shirish pozitivna energija po forumov, se chitame podocna |
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добра вечер резонатори.....надвор олади убаво свежичко е....а јас пијам кафе сама нигде ви нема....тајмингот ни е различен....и затоа ве сите...Марко.мамамд.Блашка,ИК,мама, Биба...ако некој налета во меѓувреме еве ...спремно е
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...daj marco...tebe mamamd da mi ti kaze neshto... od mitologijata... Perun sega koga ke zagrmi...ko ke zavrnat naredbi... i od utre nasheto drushtvo ke se kompletira... ne za dzabe Perun bil proglasen za vrhoven bog... a i na vlashki koga ke si go prevedam... per...vlakno...un ...edno... znaci za edno vlakno fali rabotava da ja zavrshime... ne bi odbil nashiot vrhoven bog.... eden marko koj taguva po Kleopatra... a i... marko si cul ti nekoj dosega da ne poslusha ucitelka... marko ... vo starite dobri vreminja... vreminja na pocit... popot i ucitelot bea naj slushanite licnosti... dedomi veleshe deja site im simnuvaa sheshir.... a bidejki na nashata rezonancija nemame pop... ni ostanuva... da se poslusha shto veli ucitelkata....i marko...ako nekako se smiluva nashiot vrhoven bog.. i da ni se vrati nasheto soncevo devojce... jas... ke se prijavam posle toa... za Havier Solana... ili Netju Minic... vo sporot...ama na nasha strana.... |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...nishto.... eden za site.......site za nikade ...mislam tazni... eden tazen...site tazni...nema da dozvolime |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...blashke... i ti mene me prashuvash ...zashto sum "zarobila" shcipjanec... i ne mu davam da me pushti.... abe od kal da e od shcip neka e... tamu se e presvetlo... ne samo intelegencijata.... ...aj ne ve cekam vishe... si odam na rezonancija vo spalnickata mila.... lekaaaa noooook.... Изменето од mamamd - 04.Јуни.2008 во 23:02 |
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DOBRO UTRO REZONATORIIIIIIIIIIIIIIIIIIII .... VI POSAKUVAM PRIJATEN I USPESEN DEEEEEEEEEEN !!! POZDRAV DO SONCEVOTO DEVOJCHE , BLASHKA, JOSEFINA, MAMMA, MAMAMD, RUSHKA, IQ, KRISTIN, FROSINA, .... OD marco_antony_tonic_sun_man_sencho_ kontakt_so_BeskOnecnata_itneliGencija Изменето од marco_antony - 05.Јуни.2008 во 07:29 |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Внеси реплика | страница <1 416417418419420 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |