|
Македонско-Албанско пријателство |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 40> |
Автор | ||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со вакви "патриоти" како вас којзнае дали ќе постои Македонија до тогаш... |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јавна ОПОМЕНА до RedBlack: Уште еден пост во кој ги навредуваш македонците како народ ке одиш на одмор!!! Поздрав |
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imam prijatelka Albanka, mnogu ja pochituvam, fer e kon site, druzeljubiva, pomaga i da ne i pobarash pomosh. na pochetokot ne ni znaev deka e Albanka oti ima drugo ime, koga doznav se iznenadiv, no toa ne promeni nishto vo pogled na nashata komunikacija ponatamu
|
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Довршија приказната де... И на крај се вљубивте и живеевте среќно до крајот на животот... |
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ti imash neshto protiv i da e taka?!
|
||
Urednik
Сениор Регистриран: 10.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 104 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ретки се македонско- албанските пријателства. А, можни се.
|
||
,,НЕОПХОДНА ЖЕТВА,,
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mozni se , gi ima i ce gi ima .... se dodeka ne se vmesaat nacionalnite interesi .... znaci , se dodeka na stol ne se stavat baranjata na ednite ili negativnite odgovori na drugite vo vrska so baranjata na prvite ..........
|
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Таман работа да имам против... Него ја би то набрзака и ај ЧАО!!! Повеќе ќе те поштува... |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
si se obidela li nekogas da e zaprasas za nejzinite stavovi vo vrska so " nanesenata im nepravda od strana na slavo - makedoncite " .... ili toa e tabu tema vo interes na zacuvuvanje na dobrite prijatelski odnosi ?
|
||
Urednik
Сениор Регистриран: 10.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 104 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не викам дека НЕ. лично јас ги имам ама тоа се дамнешни и негувани долги години, така да војната не промени ништо, не можеше да влијае врз нас. |
||
,,НЕОПХОДНА ЖЕТВА,,
|
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne tresi zeleni i najdi si nekoe drugarche ali drugarka pa zanimavajte se... |
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
miro bre, kazi mi kolku zeni si sretnal so praat muabet za politika si praime muabet za drugi raboti nie,inaku izbegnuvame takvi temi, da ne si unishtuvame prijatelstvo |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaci , sepak postoi strav od realnosta i tabu tema ... .... e poradi toa go napisav toa sto go napisav
mozni se , gi ima i ce gi ima .... se dodeka ne se vmesaat nacionalnite interesi .... znaci , se dodeka na stol ne se stavat baranjata na ednite ili negativnite odgovori na drugite vo vrska so baranjata na prvite ..........
|
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke si produzime nie da si praime muabet za drugi raboti, za sekoj sluchaj
|
||
Внеси реплика | страница <1 2425262728 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |