![]() |
|
Вашите особини |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 20> |
Автор | |
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mamma
ist sum kao ti... na slikata.... |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Toa e...super,..(toa shto lichish na mene)
no karakterna osobina se bara... |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Karakter e menliva stvar....
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
More,...koj si ti....mora da imash neshto,..neshto po shto si prepoznatliv
neshto po koe se prepoznava tvojata individualnost,...iako... ![]() po nikot,,,seushte se "barash"sebe si.. |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
uste edna moja osobina:mrzelivost |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
bosh muabet i cigara vo race
|
|
![]() |
|
ne znaenje sto pravam
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
jas mnogu se smeam! glasno i zarazno koga bev maloj mome, baba mi cesto pati mi velese:"nemoj pile babino tolku da se smees - slusa gjavolot!" (denes ne se smeev |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..ЗОШТО ПИЛЕ БАБИНО,ШТО ТИ Е ТЕШКО ДЕНЕС ТА НЕ СЕ СМЕЕШ...?ЈАС ЛИ ТРЕБА ДА ТИ КАЖАМ ДА СЕ РАДУВАШ НА ЖИВОТОТ..!!!ZAGOR СЕ МОЛИ ЗА ВАС ПРЕД ВРАТИТЕ БОЖЈИ... ![]() Изменето од zagor - 04.Јуни.2008 во 20:20 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
obozavam da gubam vreme
|
|
![]() |
|
docnenje
kaenje
zaboravanje
ama bitno e da se znae: ne sakam da razmisluvam,
bitno e sto go pravam ona sto mi se dopagja
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
slusaj ako prodolzis
kje ispadne raj na mani moriiiiiiiiiiiiiiiii |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
pa sto da pravam
ne sakam da se falam so dobrite osobiniiiiiii
![]() taka mama mi kazuvase:da ne otkrivam se zasto ke sum bila poprivlecna
![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...unikum sum, nema drug ko mene...sve si praam po moe, ne polagam rachun nikomu, vreden sum, malce raboti ima sho ne gi znam i obichno ne gresham u procenki...i da mnogu sakam da se rchkam - draka sum golema...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |