|
Господ да ни е на помош! |
Внеси реплика | страница <1 34567 12> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e so takov nacin na odnesuvanje moze samo edno da se sluci ... da bides ona sto ne sakas da go pravis ...... a znam deka ne mislis taka .... badijala se vadjas ....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
miki
imam sega dobar premier sigurno najdobar od site do sega moze bi ne idealen no e najdobar so vo mometov moze tito go nema ostanuva da sakame da ne bidit |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo so sakanje ne se opstojuva .. treba i povece od toa ....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se nadevaj sakaj
ako nebiva ispotepaj drugo chare nema oti se ni zema i so ostana???? ni da fatis strana |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ce sredi gVujo .... nema gajle ....
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa kje sredi
iskreno??? mene samo toj mi ostana a ti brate moj kako sakas tito umre. za zal Изменето од anakin - 04.Јуни.2008 во 17:00 |
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo toj ostana ?
e togas ni se eba mamata
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jbg
|
|
|
|
Urednik
Сениор Регистриран: 10.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 104 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Штом господ се соортачи со алах тешко дека ќе ни помогне.
|
|
,,НЕОПХОДНА ЖЕТВА,,
|
|
nenno
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GOSPOD DA VI E NA POMOS VMROVCINJA, NAVISTINA GO MISLAM OVA.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sosemapogreshno!,...gospod ke treba da mu pomogne na narodot,....tie (- ovcite),...sami ke si se pomagaat,...megju sebe!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so pa ti sega
fatalist |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zimi se ako beh moderator
u zivot ne bi ti dozvoloi da vlezes ovde tolkava negativna energija od nieden forumdzija neizleguva |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |