|
The Hardest thing |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мона, ок е. Немав намера да те поправам, туку само мислев дека се појавила некоја ажурирана верзија на текстот за песната. Додуша, морам да признаам дека има некои граматички нелогичности, па се надевам дека наскоро ќе имаме и официјален текст, оти тешко е да се долови само преку неговото пеење. Има делови од песната кои не можат да се дешифрираат. Поздравче
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
It's the hardest thing
In every single day To have to turn away I want to let you know That this is the hardest thing |
|
elizabeta2
Нов член Регистриран: 23.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
svarno e odli4na e pesnata,pesnata ke ostane a nego 4e go nema zasekogas.
|
|
An4i
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
super e pesnata
Tose ni nedostigas |
|
kate89
Нов член Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можете да гласате за Тоше-The hardest thing на Top 20 листата на MTV Adria
http://www.mtvadria.com/ladder.php?type=1 |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Obavezno!!veke napraeno od moja strana,se nadevam i dr.ke glasaat..
|
|
VE007MK
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekade tamu daleku na Jamajka,vo eden obicen svet kako edno obicno momce,dusata covekot mu ja zapoznal samo delce od nea,i mu napisal prekrasna pesna,a toj nasiot Tose sreken deka mu e pogodena dusata,samo pogoltnuva od sreka i radost,eh nas mil Toska...veke ne placam tolku cesto,a pak za toa custvuvam mn. poveke bolka...a kolku bilo toa pomalku????Te sakame
|
|
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|
antigona
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
glasav.edno 100x.se za nasiot Toska
|
|
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
|
kate89
Нов член Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[:D/] da prodolzime so glasanje za da ostane na 1 mesto |
|
Tanjuska
Сениор Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоше подобар од Мадона, Ријана, Колдплеј...
Вечерашното издание на Адриа Топ 20 – официјалната листа на популарниот музички канал MTV Adria, повторно ќе биде во знакот на легендарниот Тоше Проески. Имено, неговиот мегахит The Hardest Thing, објавен летово, осум месеци по неговото трагично заминување, и оваа недела се најде на врвот на скалата. Кадрите од спотот се снимени на Јамајка пред неколку години, каде нашата мегаѕвезда го подготвуваше албумот за светскиот пазар. За популарноста на Тоше на Балканот најдобро зборува податокот дека зад него на Адриа Топ 20 се најдоа еден куп популарни фаци од светскиот шоу-бизнис: Мадона, Ријана, Колдплеј, Кид Рок, Мараја Кери, Ашер..., но и балканските музичари Едо Маајка и Лака. За жал, ова е незначителна сатисфакција за фановите на Тоше, и многубројните почитувачи на неговото дело, во споредба со големата празнина која остана откако тој трагично го загуби животот! |
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
It's the hardest thing
In every single day To have to turn away I want to let you know That this is the hardest thing |
|
VE007MK
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se e barem za mene jasno,Jamajka,London,slava,polni stadioni,ARENA,EVROVIZIJA,HUMANITARNI koncerti,lica so posebni potrebi na spotot,avtogrami,turkanici,orkestri....GI DOPRE SITE VISINI NA SVETOT...i na krajot Krusevo...crkvata...vnucinjata...familijaTA..TOA E SUSTINATA NA SE.Tuka se zapocnuva..i tuka se zavrsuva.TOSE TE SAKAME
|
|
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|
SLABICKA
Група Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SITE PESNI NA TODOR SE ISPOLNETI SO EMOCII
VO SEKOJA PESNA TODOR OSTAVASE PARCE OD SVOJATA DUSA NAMAM PRAVO MOZEBI NO PESNATA THE HARDEST THIHG IM JA POSVETUVAM NA SITE SRODNI DUSI KAKO MOJATA ZA KOI STO NADEZTA POSLEDNA UMIRA A LJUBOVTA SEKOGAS GO ZAZEMA PRVOTO MESTO TODOR E PRIMER ZA VECNA I CISTA LJUBOV |
|
predizvik
|
|
katenceee
Нов член Регистриран: 25.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zarem imase pesna koja ne mu e ubava.....
taka e Tose e samo eden i ednistven |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |