![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 414415416417418 717> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abe ne zbori taka...pa so nikogo nemam ni edno LP razmeneto ..uhuuuuu kojznae kolku vreme,...ti si mi redovna....i kako mozam da zaboravam moja Blashka...toa,..ni na son.... ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Не се прочитав во поздравите....и си велам...леле мојава мамма...ме заборави само мене.... ![]() ![]() Пресветла интелегенцијо....се напив водичка....и пробав од сладоледот..... ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Не грижи се.... ![]() ![]() ![]() ![]() Добра ноќ на сите....... IQ........убави сонови...... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
leka nokj blashke i slatki snishta
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
DOBRO UTRO REZONATORIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ... PRIJATEN I USPESEN DEEEEEEEEEEEEEN !!! IQ - PRESVETLA INTELIGENCIJA ... AMI MOJOT NICK E KAKO SPANSKITE LJUBOVNICI ... marco_antony_tonic_sun_man_sencho_ kontakt_so_BeskOnecnata_inteliGencija nakratko: marco ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..dobro pretpladne.... kako e vremeto niz Makedonija....sinoka kaj nas isturi... ama posle beshe mnogu ubavo.... deneska pak oblacno.... teshko na nas meteoglavobolcite ... edno oko podzamizano...edno podzatvoreno.... izgrej sonce milo.... a i nema koj kafe da svari.... marko epten ni otkaza.... a i soncevoto devojce go nema....
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Pazi...zeshko....i....dobar den
![]() ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
zdravo mamamd ... PRIJATEN I USPESEN DEEEEEEEEEEEEEEEEN !!! nesto za vremeto ... nekoj meteorolog vo amerika ... go prasale kakva ke bide zimata .... toj dal prognoza: MNOGU JAKA ZIMA !!! ama zimata ispadnala MEKA ... idnata godina pak go prasale ... toj dal prognoza: MNOGU JAKA ZIMA !!! ama zimata ispadnala MEKA ... i go viknale da go prasaat ... kako toa tolku gresi ??? imame sateliti ... instrumenti .... sto ne ... a toj: - ami gledam indijancite sobiraat drva, ako tie sobiraat drva ... znaci zimata ke bide mnogu jaka ... Nejseeee.... otisle da gi prasaat indijancite ... i tie im rekle: - ami i nie sega imame internet ... i eden meteorolog stalno veli JAKA ZIMA... JAKA ZIMA .. ne skapa od drva sobiranje !!! inaku mamamd ... povremeno tuka sum ... a sonchevoto devojche nemoze da se javi ... bidejki e sega doma ... a od doma i e blokiran pristapot ... od nasa strana na idividi ... bi trebalo da i dadat moznost da pisuva ... inaku redovno ne cita ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
POZDRAV MAMMA ... I ZA TEBE PRIJATEN I USPESEN DEEEEEEEEN !!! NE VIKAJTE ZESKO E .. ZESKO E .. TUKU PRIJATNO TOPLO E !!! EDNA PRIJATELKA OD PRIBIT VIKA ... - EEEEE ... TAKA KOGA KVICHEVME ... ZESKO E ... ZESKO E . E SEGA NA ... LADNO E ... LADNO E !!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Doruchek,zdrav....pozdrav-zdravje
denes sum vredna ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...ako kontaktirash pushti i od nas goooooooolem pozdrav... i kazi i deka ni nedostasuva nejzinata kujna.... i pozitivnata energija koja ja shireshe.. a i ke si razmenuvavme iskustva okolu koristenjeto ... metli za svekrvi.... soncevo dejce...ako ne citash.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...mammce...jas da ne gresham... ova mene mi e desert... onaka posle jadenje... kolku da mi otvori apetit za drugiot obrok... ocigledno ucitelkata pogreshno me naucila... i sega odam na rabota.... moram da ja zarabotam platata.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamma moze da ni pomogni ... za sonchevoto devojche ... mu pisav na perun ... ama nisto ... nema odgovor ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 414415416417418 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |