|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 412413414415416 717> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne,..ne sum ve zaboravila...
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRA VECHER REZONATORIIIIIIIIIIIIII ....
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро вечер...... Како сме вечерва......како е во.. ПРИБИТ.... слушам ....синоќа ...големо невреме....натака...... |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДОБРА ВЕЧЕР
Дождот го исчисти воздухот а липите опојно мирисаат....прекрасно е надвор....ако веќе не искачате барем отворете ги прозорците ширум...преубаво е |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
golemo nevreme so porojni dozdovi ... ama zivotot techi ponatamo ... pozdrav blashka i rushka ... lipite ... imam vo blizina ulica so lipi ... opojno mirisaat ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Рушка...добро вечер....па тебе те нема во последно време.....заборави малку на нас.....ај сега ...некое кафе сокче ...стави......или парче торта....од твоите.... |
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За Блашка и лепо друштво....нешто од морските длабочини....викајте ја мамма обожава ваква храна |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле Рушке.....многу убаво....па и во природа... не се сомневав јас во тебе.........а мамма.....ќе дојде.... ете кажа дека не не заборава...... |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доцна е за торти и колачи! Малку витамини пред спиење!Земете си кој што милува! |
|
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу убаво Биба јас ке си земам диња ја обожавам....едвај чекам да излезат
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...aha... |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hmmm,..ke ..."apnam"od morskoto na Rushka...
znae taa shto jas sakam....a posle ke i napravam keif i na Bib, i taa znae shto obozavam....IQ...sladoledot ti e super,...no posle se ,ke si ostavam za utre.....za da ne ve teram da trchate so mene Pozdrav na site...i...da,... mamamd,...navistina,....iako si napravila tazna facka. ...siiiilno,najsilno na svet |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...не ми се верува ...само мене ме ...ЗАБОРАВИ.... |
|
Внеси реплика | страница <1 412413414415416 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |