IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - На Рада нешто чудно и се случува.......
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

На Рада нешто чудно и се случува.......

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678>
Автор
Порака
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 13:41
ah..sto ne se rodi nekoj Makedonski Stalin...pa edna cistka da napravi

od moira: Kontroliraj se so emo-ikonite!!!

Изменето од moira - 03.Јуни.2008 во 16:20
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 13:54
jali nekoj Rankovic , Aleksandar голема%20насмевка
Кон врв
kire_nedelkov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 23.Февруари.2008
Поени: 1228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 14:37
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

ah..sto ne se rodi nekoj Makedonski Stalin...pa edna cistka da napravi

se rodi.

Изменето од moira - 03.Јуни.2008 во 16:19
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 15:50

Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

Originally posted by novace novace напиша:

[QUOTE=mamamd] Definitivno na Radmila neshto i se slucuva.... поделеноста во партијата и конфронтацијата на повеќе струи, кои претседателката Радмила Шекеринска не успеа да ги обедини. Во СДСМ веќе се дискутира за одговорност на партиското раководство за лошиот изборен резултат. Најверојатно конвенцијата за доверба на раководството, што е статутарна обврска, ќе се одржи наесен. На тој состанок Шекеринска ќе треба да даде одговор зошто СДСМ на овие избори не успеа да победи буквално во ниедна општина....neli e malku kasno do esen... kongresot Rada treba da go zakaze utre... vreme e za nov lider... a koj da bide....Zaev...neeee... iskreno...ne naogam nikoj soodveten...a bash sakav da im pomognam...da im dadam nekoj predlog... za polesno da ja nadminat krizata... a i od zenska solidarnost... ubavo e da se ima zena lider... ama ....bash mi e zal shto na Rada ova i se slucuva... ajde site forumdziki da se vklucime vo kampanjata..."Spas za Rada"...zenski e... greotka e... i zamislete...sl*gfort...vic na denot...Потпретседателот Игор Ивановски, уште пред изборите најави дека е заинтересиран да биде кандидат за претседател, доколку СДСМ постигне лош резултат.газење%20од%20смеење

Најлошата ..поред другите варијанти е губитник да стане преседател..

Мораат со нови и непознати фаци..секако и нерасипани..односно недоволно експонирани..

Ама дури да стасаат до тој степен..отиде партијата во просечни..така да „боксерот„ изгледа пгрешил своевремено професија..знае каде и како да ги удри..

Нокдаунот кај комуњариве е евидентен..

Каде е..знае ли некој... другарот крадумарули..некако го нема да зборува или да пишува колумни и блогови ..кога (ли) ќе ги врати сеуште невратените пари од проектот СОФТВЕР во МО..а кој не е завршен ..веќе неколку години???.

КАМАТАТА му РАСТЕ..колку да се подсетиме на фактите...
Mislam deka politicar od SDSM koj e najsoodveten za lider na partijata e Andrej Petrov,gradonacalnik na opshtina KARPOSh i pretsedatel na ZELS...voedno mislam deka ANDREJ PETROV bi bil i idealen za gradonachalnik na Skopje
...nemoj makishko...nemoj ubavecu na majka... големо%20гушкањеda ne te cujat pa da go storat toa... Karposh ke izgubidobar  gradonacalnik...a so vreme ke se izgubi i dobar covek...seti se na Stevce jakimovski... beshe super gradonacalnik... a stana najlosh minister... nikogash nema da mu go zaboravam ona...koga javnata administracija... pokonkretno prosvetarite gi sporedi so meckite zashtiteni so zakon... fijasko nevideno... od togash ... ne se opravija... po nego Manasievski so negoviot burek za 100 den...

Изменето од moira - 03.Јуни.2008 во 16:19
Кон врв
kire_nedelkov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 23.Февруари.2008
Поени: 1228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 17:29
ako e andrej petrov najdobriot sto go imaat.... togas podobro da se samoraspustat kako partija.

covece, ne mi se veruva deka nemaat EDEN saglam covek. Vsushnost Rada bese dobra, ama steta sto se prodade na branko. ja iskoristi. a brane sekogas koristi za ednokratna upotreba.
Кон врв
RebeL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2005
Поени: 656
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 17:49
Рада даде отставка... сега на канал 5 кажаа.... плачење а баш ми беше така харизматична.. интелигентна... баш ми е жал...

Знам, можи за општо добро на партијата ама пак... си ја сакав нејзе.. голема%20насмевкаплазење Јако ќе беше жена-премиер да имавме.... ама тоа е сега јбгтага
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 17:52
rada dade ostavka ... i toa ve cudi ? ..... pa vo zemji so napredna demokratija , lideri na politicki stranki ostavka davaat i za pomali greski ... a ne kapitalni kako nejzinata ... vlez vo nato i eu za 6 meseci ... pa i po cena na imeto i identitetot ... za takvi greski vo minatoto ( citaj ednoumieto ) , za predavstvo na drzavata se zavrsuvalo na goli otok ... a ne so ostavka .....
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 17:53
Ребел ако ова е вистина алал да ти е ми ги насолзи очите од радост голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 17:57
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

rada dade ostavka ... i toa ve cudi ? ..... pa vo zemji so napredna demokratija , lideri na politicki stranki ostavka davaat i za pomali greski ... a ne kapitalni kako nejzinata ... vlez vo nato i eu za 6 meseci ... pa i po cena na imeto i identitetot ... za takvi greski vo minatoto ( citaj ednoumieto ) , za predavstvo na drzavata se zavrsuvalo na goli otok ... a ne so ostavka .....

Не ме чуди воопшто што си даде оставка.... редно беше... само ми е многу жал... тага

Изменето од RebeL - 03.Јуни.2008 во 17:59
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 17:59
А нели таа можеше да се избори за Мк? како сеа нема сили ни да седи во парламент и да фаќа хемороиди?голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 18:01
i mene ... iskreno ..... sto taa i takvite kako nea , a gi ima nasekade i vo sekoja politicka partija ne zavrsija kade sto ime mestoto ... GOLI OTOK ... a moze i na ona ostrovceno vo prespansko da se izvede nesto slicno .....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 18:09
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

i mene ... iskreno ..... sto taa i takvite kako nea , a gi ima nasekade i vo sekoja politicka partija ne zavrsija kade sto ime mestoto ... GOLI OTOK ... a moze i na ona ostrovceno vo prespansko da se izvede nesto slicno .....

Аман бе не ја куди толку... плазење шо точно направи лошо за македонија па да ја кудиш? кажи ми конкретни факти и докази плис.

Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 21:43

Денес не ја жалам ...Рада....денес и честитам на ...храброста...
   за ...оставката............голема%20насмевка
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 22:58
Originally posted by blashka blashka напиша:

Денес не ја жалам ...Рада....денес и честитам на ...храброста...
   за ...оставката............голема%20насмевка

...auuuuuuu mnogu shok za narodot... neshto pocnavme normalno da se odnesuvame.. alal vera...proraboti moralot... ajde sega neka ja sledat Rada... site koi greshat... ili ne se uspeshni ...da si dadat ostavka...daj boze pamet... tokmu kaj tokmacite... veciti politicari... koga mozat mladite... treba i tie... so fosilska vrednost... na site nivoa...
...Radmilka kaj mene dobi eden plus...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.