|
Како раскинувате? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 15> |
Автор | ||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka treba,da se naucat na red............za drugpat da si znaat....
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislis "diplomatski" answer?
(ali vidi, od iskustvo, najlesen nacin da dojdes do "brz" sex e so drugarkite na bivsata, posto neli celo vreme i lezelo na usite...kolku e dobar, me rasturi, ova ona......pa i cim si dostapen poobicno ne cekat mnogu) |
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
no comment
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
truth hurts....i know honey |
||
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа колку бил добар важи додека е заедно со дечкото, после тоа излегува на виделина дека всушност и не бил тоооолку добар! |
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Скорпијо! Нели реков шшшшшшшш......јавна тајна |
||
|
||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bitno e tajmingot! (zatoa i zadolzitelno ja nosis doma i sabotiras telefon) |
||
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
trpam trpam trpam i koga ke mi prelee casata stanuvam nedostapna
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja
nikoas ne i raskinuam... Moze ona mene ama ja uvek ostanuem u nadez... I uvek ja cekam.... |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ma goni se u picku materinu...jebem ti mater da ti jebem...pa sleduva..bum ,bam ..tres.pljasss..auuu..leleeee..joooojjjj.. !
zab: sekoja edna, sto dosega ne gi slusnala ovie zborovi od moja usta,ili ne bila vo dadenata situacija od primerot ,i site onie sto go preziveale istoto ,e so mene vo vrska...!!!! Изменето од zagor - 27.Јуни.2008 во 00:50 |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НЕКОЛКУ ПАТИ КЕ ЈА ПРЕМИСЛАМ........И ПОСЛЕ СЕ МИ Е СМЕШКА........СО СРЕКА НА ПАТОТ ПОНАТАМУ
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...se gubam odednashka i iznenadno ko izgorena kometa, da se chudi sho ja snashlo vishe...
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so e ova be se po tvoe i caoooooooooooooooooo,ma nema ni cao
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ahahahahahha...abe ajde ziti sve ne izmisluj svashta...i si se smejam jas taka uvek nasmejan da ne me primeti deka sum nervozen, i dok ne ja nadrkam zdravo da mi opne shamar, i ondak stanuem ja poglednuem u ochi, a tamu sho da vidish...tragedija-gricnata usna i propast, jasno ko den...i si idam...cao te sakam-bidi srekna ne se nerviraj...arivederchi bella...
|
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |