|
Вреди ли??? |
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Автор | |
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Човечки е да се згреши, но дали таа ќе си дозволи пак да го направи истото зависи од тоа каква ви била врската, а тоа единствено ти го знаеш. Според мене штом размислуваш дали вреди да се спаси врската тоа значи дека веруваш дека тоа е можно па дајте си нова шанса, но секако за се си има граници. |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA AKO SI SIGUREN DEKA SE SLUCILO SAMO SO NEGO NEKOLKUPATI TOGAS PROSTI I, AKO IMAS SILA ZA TOA, SEPAK 5 GODINI NE SE TAKA MALKU ZA DA GI FRLIS , A TOA DA I VRATIS VO ISTA MERKA OTPAGA ZOSTO GLUPAVO E
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...why not?, give the bitch...a good taste of her own medicine...
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.ШТО СИ ЧЕКАЛ ДО СЕГА БЕ...!ЕЈЈЈЈ..5 ГОДИНИ...(си требал досега да ја напумпаш) 2.МНОГУ Е ВАЖНО КОЈ ТИ КАЖАЛ И ОД КАДЕ СИ ДОЗНАЛ!(извор на инф.типот на медиумот..) 3.МНОГУ Е ВАЖНО ТОА СЕ "ЗАЛАПАЛА"...КАДЕ СЕ ГО ЗАЛАПАЛА...КАКО ГО СТОРИЛА ТОА..(дали била во заблуда или мирна и чиста совест..) 4....И КОЛКУ ПАТИ!(ова е најважно..) ...МНОГУ ШТУРИ И НЕПОТВРДЕНИ ИНФОРМАЦИИ,ТАКА ДА НА ОСНОВА НА ТВОИТЕ ИЗЈАВИ ТРЕБА МНОГУ ВНИМАТЕЛНО ДА СЕ КОМЕНТИРА И ПОСТАПИ..!..ИМА САМО ДВА ИЗЛЕЗА..ЗЕМИ ИЛИ ОСТАВИ!..ДРУГО РЕШЕНИЕ НЕМА,ЈАС НЕ ГЛЕДАМ.. ..A МОЖЕ ИМА... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чувај го, и знај и споменувај си– секогаш, каде и да си,
дека секоја острица ќе се изгуби кога ќе научиш во сите нешта да Ме гледаш Мене... |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako e siguren izvorot , proveri ja rabotata pak dali e sigurno . Ako e vistina togas klocite v gaz . Kompromis so maskosta nema . Stara latinska pogovorka : edno prostuvanje povlekuva iljada drugi . Nema izvini .
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahhah
izjava na anticki heroj koj izgubil od petashot kaj si be batoooooooooo te nema |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj si bate , za mnogu godini denot , tuka sum nekade , zaglaven vo lavirintot na moite psihi , rastrgnat na poveke strani , stresen od bolniot svet , se boram so svetot , se boram so umot da stane bolen kako svetot za da mozam polesno da ziveam , ama ne mi dava gospod , jas sum negov los sluga ti kako si vseleneski heroju
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ШО ЗБОРААААААШ БЕ ај дечко ти или мажот ти нека изеби некоја неколку пати , па прости му . А бе кој ве учи вака , од дома или тоа од општа култура,или од другарките или и вие го практикувате |
|
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Originally posted by boris70
Imam pet godisna vrska i neodamna doznam deka devojka mi se zalapala nekolku pati so nekoj francuzin. Vredi li da i prostam, da i vratam so ista merka ili da i dadam crven karton. Dali nekoj imal slicno iskustvo i kako postapil ??? ------------------- eeee, francuzin, golema rabota, arno ne bil nas, i toa od partija kontra na tvojata, pu-pu skraja bilo |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a so ako bil socijalist na onoj idiotov CIRKUZI?
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene decko mi mi prosti koga imav seks so drugar mu,pa sega vidi..................
ako ja sakas,togas prosti i
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
svetski decko |
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa mora da bide svetski stom me zasluzil...mislam sea........
|
|
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |