|
Кој ја присвојува историјата? |
Внеси реплика | страница <1 107108109110111 147> |
Автор | |||
__ __
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кај нас даваа вести, и разбрав за Македонци муслимани, за христијани ништо не слушнав и тоа тие Македонци муслимани не беа од Цариград...
И дај ми видео материјал да видам каде е тоа прикажана таа црква како македонска...јас не сум ни рекол дека таа е Македонска црква......освен ако не е плен на војната... Тоа ти е, ако е така и Пирин едно време беше Македонски па сега е Бугарски, то е то. Изменето од Vladimir88 - 02.Јуни.2008 во 20:21 |
|||
дуле
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 973 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е, во субота е било предизборно време (ден за размисла). Се пак информациjата ми е што филмот е бил пуснат по една "Македонска национална телевизиjа". Как се вика таа национална телевизиjа? (Штото не вервам да е МНТ - не сум срештал таа кратенка)
|
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да не е МТВ случајно...или пак не си гледал, туку некој друг од друг форум ти го диктирал ова?? Изменето од Vladimir88 - 02.Јуни.2008 во 20:34 |
|||
__ __
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изложба од Марко Цепенков во КИЦ
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ili da naucis da citas ... a ?
|
|||
дуле
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Едно не ми jасно: какво решиа тие избори? ВМРО беше на власт и пак ке биде(со бонус + 2 години). Тогаж: какава е разликата? Со какво ке се преодолее грцкото вето? |
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Razlikata e 64 pratenika se apsolutno mnozinstvo, nikoj nema da moze da gi ucenuva , a za odlukite ke snosat apsolutna odgovornost. |
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Фала богу, а исто така и шиптарите ќе немаат толкаво влијание а и доста ми е од србокомунисти во владата......
Доста веќе од политики на сеење страв.. |
|||
дуле
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Но сепак ВМРО не може да состави самостоjателно правителство. Доколко знам - во сила е некакво "Батендерово правило" според кое без значение колко процента ке земе пебедникот. Тоj треба задължително да се коалира со една малцинствена партиjа. |
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Добро тоа да, ама имаат појако влијание...не може така лесно да ги уценуваат шиптарите и србокомунистите.... Ќе имаат кфорум за работа...имаат мнозинство во парламентот....нема веќе амандмани, попречување на седниците и.т.н. Изменето од Vladimir88 - 03.Јуни.2008 во 18:25 |
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ВМРО според Македонскиот устав во моменто може да состави сам своја влада но поради традиционалните партнери се решава да има една албанска политичка партија за партнер во власта
Бадентер во владата и кај мандатарот воопшто нема влијание |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... ne e normalno ni edna partija ili edna koalicija da ima tolku mok... licno smetam deka Gruevski toa ne bi go zloupotrebil... no shto ke beshe ovaa vlast da ja dobieshe Lubco... mozeshe da go smeni ustavot... bez oko da mu trepne... dobro e da ima i opozicija... iako iskreno ne kako nashata.... koja nalikuva na selski babi tracarki.... |
|||
дуле
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сигурно е така... Бадентеровото мнозинство маj важеше само за приемане на определени закони од собранието. А Владата може и да е еднопартиjна. Но нештата са врзани. Нали и сам не верваш што Груевски ке посмее да состави самостоjателна влада? Сепак - не видим смисла од тие избори, во контекстот на грчкото вето... Каков ке биде патот кон ЕU и NATO след изборите? |
|||
Внеси реплика | страница <1 107108109110111 147> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |