|
The Hardest thing |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | ||||||
Tanjuska
Сениор Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Najdobroto nesto sto svetot go videl i slusnal do sega
O kolku mi e zal sto ne e megu nas da se raduva zaedno so nas na site uspesi ,pofalbi,sonce moe te sakam Tose zasekogas vo moeto srce Изменето од Tanjuska - 02.Јуни.2008 во 11:19 |
||||||
shy_girl
Група Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Vekje 10 min se obiduvam da napisam komentar...a ne znam kako da go kazam toa so go custvuvam
a custvuvam edna golema praznina i taga pesnata e super...fakt e deka celiot album ke bese hit ama zivotot e takov RIP Tose...sekogas ke bides vo nasite srca |
||||||
VE007MK
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ah,be Toska,sto drugo da kazam...Kako mozese se ova da se sluci,.Bravo za TOSE,srce nase
|
||||||
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
||||||
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Toska mi falis.Fala ti za prekrasnata pesna.
Toseeeeeeeeeeeeeeeeee vratiiiiiiii seeeeee angelceeeeeee!!!!!!!!!!!!! |
||||||
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
||||||
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
ZOSTOOOOOOOOOOOOOOO????????
|
||||||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
mnogu e ubava pesnata
|
||||||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
навистина е преубава...
|
||||||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
sega e na kaj janko
|
||||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
prekrasno nesto kako i obicno od nego osven nesto sovrseno nema drugo...ANGELITE NIKOGAS NEUMIRAAT
|
||||||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||||||
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Точниот текст на песната!
The hardest thing I sleep all night, right by your side, I love to hear, your breathing, breathing. The morning light, opens my eyes, It's nearly time for leaving leaving. I know that it's seems, like it's easy for me, oh I wish you could feel, what is going on inside. It's the hardest thing I ever have to do, to walk away from you, when I wanna hold you. It's the hardest thing in every single day, to have to turn away, I want you to know that. This is the hardest thing. Another day, Is she awake? I close my eyes, I see her face. The more away, the longer it takes, it feels like time, to stand still. Where ever you go, what ever you do, I want you to know, that you're on my mind. It's the hardest thing I ever have to do, to walk away from you, when I wanna hold you. It's the hardest thing in every single day, to have to turn away, I want you to know that. This is the hardest thing. Just to let go of your hand, It's the hardest thing, to make you understand that to love you, feel you, till the time I see you again, It's the hardest thing. It's the hardest thing I ever have to do, to walk away from you, when I wanna hold you. It's the hardest thing in every single day, to have to turn away, I want you to know that. This is the hardest thing. I sleep all night, right by your side, I love to hear, your breathing, breathing. |
||||||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
?????????? И во двата текста што јас и ти ги имаме пастирано од порталот на Тоше има грешки во текстовите Во текстот ти што го имаш постирано од таму, не сум сигурна за првиот стих од втората строфа, но понатаму јасно се слуша : I close my eyes to see your face The more away, the longer it takes It feels like time, is standing still Поздрав, знам дека не си го пишувал ти текстот, немој по грешка да ме сфатиш, но погрешна е втората строфа во текстот, а во тоа можеш и сам да се увериш
Тука има само 1 грешка, наместо way, треба да стои day , останатото е точно Изменето од Mona Liza - 03.Јуни.2008 во 11:47 |
||||||
|
||||||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Се наежив целата на песнава
|
||||||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||||||
girl93
Сениор Регистриран: 14.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
ja obozavam pesnava,sekogas koga ce ja slusnam se rasplakuvam
TOSEEEEEEEEEE NI NEDOSTIGASSSSSSS!!!!!!!! |
||||||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |