![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 411412413414415 717> |
Автор | |
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne, kaj ke odam po dozdov a i nemam so koj deneska
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Како ма немаш со кој...кај ти е мажјакот.... ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
mazjakot mi e na rabota vo drug grad
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ако се загледа настрана..... ![]() |
|
![]() |
|
csssss nema shansi, ne se dava on taka lesno
![]() |
|
![]() |
|
Значи си го ...издресирала ...добро.... ![]() |
|
![]() |
|
ma neeee jas nishto, takov si e on od mal
![]() ![]() i kaj ima konk*rencija da vidam ![]() teshko da mi parira nekoja ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ама знам јас....која може да ти биде конк*ренција... ![]() нее уште родена таа....... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ајде за вечерва ....доста е.....пријатна забава...и добра ноќ... ![]() |
|
![]() |
|
leka nokj blashke
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
DOBRO UTRO REZONATORIIIIIIIIIIIIIII ... PRIJATEN I USPESEN DEEEEEEEEEN !!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Let the sunshine in... Дозволете енергијата на животот да влезе во вас, за да можете да ги искористите нејзините неограничени потенцијали! Изменето од doriangray - 03.Јуни.2008 во 14:21 |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 411412413414415 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |