|
ПЕИ |
Внеси реплика | страница 123 15> |
Автор | |
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 02.Јуни.2008 во 21:24 |
Или Партија за Европска Иднина. Колку сте запознаени со нивната програма и политичка насоченост?
Јас искрено незнам ништо за нив, само од рекламите на тв... ама нели ветувања ветувања... како и сите други... Барав веб сајт неможев да најдам... Кој е позапознаен со партијава?? Изменето од RebeL - 02.Јуни.2008 во 21:24 |
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako da e najdes koga povece i ne postoi ..... toa bese partija za edni izbori
|
|
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lol не добија доволно гласови за да имаат барем еден пратеник?!?
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be brat ... eden ko nieden ... ovie na izborive bukvalno e otepaa konk*rencijata ... kapa dolu ......
|
|
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Офффффф......... :bangs head:
Изменето од moira - 03.Јуни.2008 во 02:11 |
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najde ?
|
|
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ми излегваше меѓу првите резултати на гугл... ама имаше еден линк од а1тв па таму беше овај линк...
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ? so velat rezultatite ? imaat li nekoj vo parlament ili samo pred parlament ?
|
|
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Првични неофицијални резултати од ДИК:
ПЕИ добиле 14.489 гласови. Па и не се малце јас мислам... е сеа како им одат пресметките за колку пратеници ќе влезат - незнам... http://www.sec.mk:90/index.php/prvicnirezultati Изменето од RebeL - 02.Јуни.2008 во 21:54 |
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1,2 a mozebi i celi dvajca ..... so fajde ... so glasovite na DPA , gVujo ce ima 2/3 mnozinstvo ..... e toa ti e tipicen komunisticki model na parlament so opozicija koja ne e opzicija ... samo STATISTI
|
|
RebeL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И после викајте ги сдсовците „комуњари“ да ве видам.... Патем социјалистите на Динго тоест Ѕинго со неговите 10 прсти - се во коалицијата на гХуевски... Изменето од RebeL - 03.Јуни.2008 во 02:12 |
|
|
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od moira: Posledna opomena vo vrska so emo-ikonite!!!! Изменето од moira - 03.Јуни.2008 во 13:58 |
|
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne veli torbes ..... tie se muslimanski braca ... .. samo da procitaat sto pisuvas tuka .....
|
|
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pei se edinstvenata partija von golemata cetvorka sto vleze vo parlament.
pdp ne ja racunam, posto se spojuva so DPA. |
|
Внеси реплика | страница 123 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |