IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Објективноста на ВЕЧЕР
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Објективноста на ВЕЧЕР

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345>
Автор
Порака
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 01:33
Originally posted by blashka blashka напиша:

Макијавели....честопати кога ќе напишам нешто....се наоѓаш   прозван....а искрено не ми е тоа намера....и честопати кажуваш   дека пишувам ....ГЛУПОСТИ....плазењеплазење...........меѓутоа морам да    спомнам...дека се разбираме совршено.....и со малку зборови...голема%20насмевка

ma toa glupsti mi e kako uzrecica blashka,a toa deka se naogam kao prozvan..pa mozebi si vo pravo,ali toa u "nasiov" slucaj e obratnoproprcionalno...bi mozel i jas da go kazam za tebe ..ma nema u veze,u sekoj slucaj,u pravo si..znam deka ne si covek na koj treba da mu se objasnuva i deka se razbirame i so nekolku zbora
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 01:41

... Нашиов случај... хи,%20хи.......почнува да ми се допаѓа...завршницава..намигнување
       до некој нареден ..случај..со различни ставови..поздрав...голема%20насмевка среќа големо%20гушкањеголемо%20гушкање

Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 15:59

Dogi....наградава до кога да ја чекам....збунетост     плазење
Кон врв
Quentin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 18:30
Вечер и објективност?
Речиси смешно на исто ниво како фразата "Сител и објективност"!
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 18:42

Dogi....наградава до кога да ја чекам....збунетост     плазење

...blashke...citaj....na ova zeshko ne se bara...se zema kniga i se cita...

Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2008 во 08:25

Мамамд....од радост...прочитав малку...среќа....само  Dogi...
  нешто е скржав ...за наградата.....намигнување       

Изменето од blashka - 02.Јуни.2008 во 08:25
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2008 во 08:42

Мамамд....од радост...прочитав малку...среќа....само  Dogi...
  нешто е скржав ...за наградата.....намигнување       

...e taka de ...ne se cita mnogu naednash... boli glava... strana po strana...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 09:24
... moram da priznam...deka i vo Vecer ima dobri novinari... a za objektivnosta... relativna rabota... sami nie presuduvame... 
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 16:39

Објективен е Латас....љубов.......а и Вечер....со него....во него....голема%20насмевка   трепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 22:00

Објективен е Латас....љубов.......а и Вечер....со него....во него....голема%20насмевка   трепкање

... ne be blashke... изненадување jas mislev... na ona novinarkata shto pishuva za obrazovanie... a Latas... Latas... seushte ne go citam... i ne go slusham... si gi cuvam nervite....
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2008 во 01:23

Мамамд....ти пак мисли на новинарката....голема%20насмевка
    Јас  мислев....и ќе мислам на Латас...љубов        големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2008 во 07:59

Мамамд....ти пак мисли на новинарката....голема%20насмевка
    Јас  мислев....и ќе мислам на Латас...љубов        големо%20гушкање

... ne misli miloнамигнување... prejdi na dela... jas ke ja citam... odnosno ke gi citam... nejzinite napisi... taka ke ja popravam slikata za Vecer....големо%20гушкање
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2008 во 11:01

Го читам ..Латас....голема%20насмевка....ама ајде сега ...заради тебе...мамамд
      ќе ја читам ...и новинарката.....намигнување    голема%20насмевка      големо%20гушкање големо%20гушкање големо%20гушкање
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2008 во 12:25
a be blashka,dobar e Latas...samo ne za pisuvanje,politicka analiza,i vakva mentalna tortura koja ja predizvikuva so negovite komentari...ali zatoa za drug vid "tortura" bi mozel da bide idealen

p.s Ali sepak,ti go ostavam tebe..ti imas predimstvo
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.