![]() |
|
Ајде СОНЦЕ ЗАЈДЕ......... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slava za pobednicite i cest za vtorite
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() Изменето од moira - 02.Јуни.2008 во 02:09 |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
a nam naskoro drzavava ke ni zajde koga ke ostaneme izolirani i nerazvieni i se razbira zatvoreni samo vo ovaa drzava
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ma,.omcha za ,..site!!!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
e aj ti se molam od kade informacijava?
Изменето од moira - 02.Јуни.2008 во 02:10 |
|
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
високи извори од опозицијата......минатата и сегашната.....а баш криво ми е.......тух жена ќе не водеше...... ![]() Изменето од moira - 02.Јуни.2008 во 02:10 |
|
|
|
![]() |
|
taka neka bide
|
|
![]() |
|
Мишичасти ![]() Група ![]() Регистриран: 01.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Сочуство??? па јас не умрев... скраја да е ...
па сочуство уште со песна??? Дај сочуство за земјата која ке ја води премиер со говорна мана... од како патка... фризура како да го сликал импресионист... Дај сочуство дека народот ја продолжи власта на тие кои најбезобразно и без вазелин - поминаа како што поминаа во Бук*решт... Дај сочуство дека останаа тие кои ја донесоа инфлацијата на над 10 % .... Дај си сама сочуство бидејки поддржуваш нешто а не знаеш зошто го поддржуваш... Кога бре вие македонциве ке почнете да ја користите главата/??/ |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ajde,...koj ima pari po bankive,...da si gi sobere pod itno,....ako ne saka da ostane ,....gol!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
pametno kazano
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
more arno ti teeeeeknaaaaaa......
|
|
![]() |
|
а убо ме нудеа.......250 евреи за да гласам за нив.......ама па бамбучиве и тие......тух......ММЕ.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ne mi se veruva
od denes definitivno Makedonija propagja
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() Изменето од moira - 02.Јуни.2008 во 02:11 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |