|
Ајде СОНЦЕ ЗАЈДЕ......... |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | ||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 01.Јуни.2008 во 23:06 |
|
нема више сунцааааааааааааа нема више месецааааааааа... позз до........
Изменето од moira - 02.Јуни.2008 во 02:08 |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo se ti raduvaj,...izgleda ne znaesh deka sonceto e sinonim na,...zivot!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Мишичасти
Група Регистриран: 01.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со ова како избра ова племе- ова е судбината на Македонија... Честитки и од мене..
„Демократијата е легитимен процес кој на секоја нација и обезбедува власт не подобра од таква каква што заслужува“- криво ми е што морав да го цитирам ова... |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
paloma za Shekerova pls
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јесте брате оно је...... али истото че им го велев и на другите.......комунистичкиве вмровци.... Изменето од moira - 02.Јуни.2008 во 02:08 |
||
|
||
Мишичасти
Група Регистриран: 01.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Типината македонска зајадливост... Ама не ме чуди од некоја брадосана која во аватар има ознака војвотка... Што форум ке беше ова??? |
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a vam Gvujo vi kazuva deka poubavo se zivee vo temnina???? ako, ako...da mu ve'uvate "ne ste svesni kolku vi e ubavo"
|
||
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nema da kazam deka sum simpatizer na bilo koja od partiive , neka e so sreka na tie sto pobedia i neka ni donesat dobrini .samo edno ne mi e jasno slavenjevo na plostat so pukanje na sto lici , pred 15min se vrativme od gosti i na izleguvanje od kola na metar od sin mi i mene lupna zalutan k*rsum , ako mi go pogodese deteto sto ke mi e gajle koj pobedil a koj slavel , vaka li se slavi ,sramota
|
||
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekerinska treba da podnese ostavka.
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кирца немој сеа такви работи......глеаш мачето дека работи се труди........се за доброто на нацијата......како да поднесе оставка.....после шо че бидит???? немој такви работи молим те.... |
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
haj haj haj
pobedina tie so se naj naj naj |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka e!!! taa e vinovna sto se pukase!!!
pa ne se belkim lugjeto na vlast za toa odgovorni!!!
taman rabota!!!
|
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zajde sega zasega
no,se somnevam deka nema pak da izgree
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од moira - 02.Јуни.2008 во 02:09 |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |