|
Зборови.... |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 45> |
Автор | ||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Прво скокни-па речи ОП!
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Постојат два збора кои најтешко се кажуваат.... Здраво.....за првпат.....и Збогум.....за последен пат....... |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
veruvam deka
za prv pat se kazuva zdravo no zbogum ne e sekogas posledno - si imame nekogas vo rakav pishnam bilet |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секој збор...е сиромашен за да го каже она вистинското.... Секој збор...е мал...но во смисла...голем....ако сакаш да го проучиш.......... |
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nekoi so ikonicki znaci i simboli povekje razbiraat.
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најмногу ме нервира кога некој ќе праша нешто, а кога почнуваш да му одговараш, гледаш дека тоа, всушност, не го ни интересира. Прашал само онака...
|
||
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sepkam tivko na uvce i po malce gi upotrebuvam zabite kao slucajno
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Поговорката е добра, но јас морам да прокоментирам дека кај мене е малку поинаку.... Роб сум на неизговрените зборови... и додека не ги изговорам, на оној кој сакам да ги слушне, ми тежат повеќе и од планини.... а по изговарањето доаѓа такво олеснување, како да сум ја исфрили најголемата тежина од душата.... Значи, мислите се тешки, се додека не се преточат во зборови... кои некој ќе ги слушне.... Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 19:25 |
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
James, ти ова и за мене да не пишуваше |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
James, prokleto si vo pravo!..
Mislite se teski kako planini.. se dodeka ne se pretocat vo zborovi... koi nekoj ke gi slusne...
Ubavo kazano...
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Рушке и Анастеа, фала ви на убавите зборови.... Јас само ги пренесувам зборовите на моево срце... Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 19:26 |
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Choveku,...neznam shto pravish,ali imash golemo i neobichno srce
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... кое е понекогаш така притиснато од мислите што од него излегуваат некои зборови на кои и самиот ум се чуди дека некогаш можеле да бидат изговорени.... Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 19:26 |
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
James, ти си како Бајага ....мислам дека не те навредив btw јас многу го сакам баш затоа што го ‘‘раскажува ‘‘ срцето.
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |