IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - ИЗБОРИ 2008
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ИЗБОРИ 2008

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 18>
Автор
Порака
nenno Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2008
Локација: Antarctica
Статус: Офлајн
Поени: 174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2008 во 17:53
IFIMES, agencijata koja raboti i go sledi javnoto mislenje za potrebite na Dpa i Dpmne, denes izleze so anketa deka se topi prednosta pomegu Dpmne i Sdsm, a so ogled na toa deka raboti ovaa agencija za Dpmne togas treba da se svati nervozata vo redovite na partijata na Gruevski, pa ne ni cudno sto pocnaa fingiranite apsenja vo MKD. Gospodo dpmne-ovci, zadnji trzaji su najlosi.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2008 во 18:07
fijuuuuuuuuuu
i mene mi e straf
navistina se topi dodeka ne se ispoti
i posle izborite rezultatot e 50:13 za SDSM

znaes neneo so e fintata
( normalno ako ne si pusten tuka od SDSM da vrsis agitacii)
fintata e deka posle 2 ri kje bideme nie pak tuka

i kje si se smeeme na sekoj idiotski post tuka vo politika
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2008 во 21:13
znae nekoj link kade mozam da gi vidam celosnite listi za izbor na pratenici od site izborni edinici na site partii?
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2008 во 21:52
a sto ce ti se ? ....... tolku si ljubitel / ka na horor ?
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2008 во 22:02
Originally posted by blackeye blackeye напиша:

znae nekoj link kade mozam da gi vidam celosnite listi za izbor na pratenici od site izborni edinici na site partii?

Погледај  детално овде:
голема%20насмевка
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2008 во 22:07
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

a sto ce ti se ? ....... tolku si ljubitel / ka na horor ?
poveke na vicovi...
slatko da se nasmeamсреќасреќа
da gi vidam koj se...
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2008 во 22:07
Originally posted by novace novace напиша:

Originally posted by blackeye blackeye напиша:

Погледај  детално овде:

голема%20насмевка

falaголемо%20гушкање

Изменето од moira - 25.Мај.2008 во 14:17
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
Da me nisi volela....
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2008 во 08:31
Realna slika od nasheto predizborno sekojdnevie...
Премиерот Никола Груевски два пати ја отвори салата "Борис Трајковски". Во четвртокот, прво во 12 часот се сликаше како сече лента со портокаловата вратоврска. Во осум часот вечерта со истата портокалова вратоврска и со истиот костум ја фрли првата топка.
Традицијата продолжува. На времето, Киро Глигоров го отвораше автопатот Тетово - Гостивар како претседател, а Бранко го отвораше автопатот Гостивар - Тетово како премиер.
Зошто мораше баш премиерот да ја отвора најголемата спортска сала? И без многу инвентивност можеа да се сетат да најдат барем некој олимпиец, или светски првак да ја пресече лентата. Кога веќе решија салата да го носи името на покојниот претседател, не ќе беше лошо првата топка да ја фрлеше синот на Борис Трајковски. Ќе беше тоа убав гест, а и кредитот на Груевски ќе беше поголем.
...zoshto Gruevski plaka sovetnici...i shto li go sovetuvaat... zoshto nikoj od niv ne se dosetil deka sinot na Trajkovski trebashe da ja otvori salata koja ja nosi negovoto ime..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2008 во 09:33
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Премиерот Никола Груевски два пати ја отвори салата "Борис Трајковски". Во четвртокот, прво во 12 часот се сликаше како сече лента со портокаловата вратоврска. Во осум часот вечерта со истата портокалова вратоврска и со истиот костум ја фрли првата топка.
Традицијата продолжува. На времето, Киро Глигоров го отвораше автопатот Тетово - Гостивар како претседател, а Бранко го отвораше автопатот Гостивар - Тетово како премиер.
Зошто мораше баш премиерот да ја отвора најголемата спортска сала? И без многу инвентивност можеа да се сетат да најдат барем некој олимпиец, или светски првак да ја пресече лентата. Кога веќе решија салата да го носи името на покојниот претседател, не ќе беше лошо првата топка да ја фрлеше синот на Борис Трајковски. Ќе беше тоа убав гест, а и кредитот на Груевски ќе беше поголем.
...zoshto Gruevski plaka sovetnici...i shto li go sovetuvaat... zoshto nikoj od niv ne se dosetil deka sinot na Trajkovski trebashe da ja otvori salata koja ja nosi negovoto ime..

Заслугите на Трајковски...едноставно не се наследство на неговиот син...како имот... кој се пренесува од татко на син..
Инаку за некој Олимпиец..секако дека си во право..можеби и тоа требало да го видиме еднаш кај нас...
намигнување
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2008 во 13:31
Originally posted by novace novace напиша:

Заслугите на Трајковски...едноставно не се наследство на неговиот син...како имот... кој се пренесува од татко на син..
Инаку за некој Олимпиец..секако дека си во право..можеби и тоа требало да го видиме еднаш кај нас...
намигнување

..ne mislev na naslednoto pravo...mislev na toa shto salate go nosi imeto na tatko mu... a se soglasuvam so tebe deka ke beshe po dostoinstveno da beshe nekoj od nash*te sportisti... a Gruevski da prisustvuvashe...ovaka izleguva partiska konotacija ...na edna mnogu ubava manifestacija koja ja napravi ovaa vlada... zalno e shto kopucite okolu nego ne razmisluvaat... a za toa se plateni...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2008 во 20:49

..ne mislev na naslednoto pravo...mislev na toa shto salate go nosi imeto na tatko mu... a se soglasuvam so tebe deka ke beshe po dostoinstveno da beshe nekoj od nash*te sportisti... a Gruevski da prisustvuvashe...ovaka izleguva partiska konotacija ...na edna mnogu ubava manifestacija koja ja napravi ovaa vlada... zalno e shto kopucite okolu nego ne razmisluvaat... a za toa se plateni...

Ако се умни..и читаат по форумиве..идниот пат треба да ти ја искористат идејата.
пс
Во една дебатна емисија неодамна ...беше цитиран мој дел од текст напишан на еден форум..од збор до збор..но без да учесникот каже дека е прочитан на некој од форумите во Македонија.
Ова ..само како напомена дека форумите се сепак читани.
голема%20насмевка
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 13:45

Бидејки како што знаете предизборниот молк настапи од нокеска од 00 h, темава се затвара.

Се читаме и коментираме на истата, во Недела по 19h.

ДА ПОКАЖЕМЕ И ДОКАЖЕМЕ ДЕКА МАКЕДОНИЈА Е ЦИВИЛИЗИРАНА И ДЕМОКРАТСКА ДРЖАВА ВО КОЈА ГРАЃАНИТЕ УМЕАТ И ЗНААТ КАКО НА ДОСТОИНСТВЕН НАЧИН ДА ГО ОСТВАРАТ СВОЕТО ДЕМОКРАТСКО ПРАВО!

НЕКА ПОБЕДИ ВОЉАТА НА МАКЕДОНСКИОТ ЕЛЕКТОРАТ!

Кон врв
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 21:20
vmro dpmne se ocekuva da osvoj nad 60 pratenici...ajdeeeeeee so sreka neka ni e 
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 21:39

e ova ti se vika "od glavata si patime"

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.