![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 406407408409410 717> |
Автор | ||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Здраво Марко.... Денес и на резонанцијава некако е мирно.... знам дека ќе победат нашите.......но секогаш ќе се најде некој...неразбран....дојденец...кој ќе направи провокација....за да се фрли дамка на................... полека страстите се смируваат....да се надеваме дека се ќе се заврши добро.....се надевам дека кај тебе е се во ред... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
KAJ MENE VO BITOLA ... MNOGU MIRNA I SVECENA ATMOSFERA ... NIKOGAS NEMALO INCIDENTI KAJ STO GLASAM ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Така и треба...браво....разбран народ.... и јас кај што гласав е мирно....инцидентите се на друго место.......но тоа е тоа....... ![]() |
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
jas uste ne bev da glasam...mnogu sum izrevoltiran poradi se ona sto se desava,i izgubiv volja da glasam (ne deka imav pregolema,nego mislev sepak da idam)
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
|
Без нервози...те молам.... само ...опуштено.. ![]() ... совземи се....имаш сеуште време.... ![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...it's so nice to be positive...
![]() |
||
![]() |
||
|
Така треба...... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...koa, ke vidam Bitolchani i Prilepchani na edno mesto raspolozeni...ne sumnjam deka taka treba-sekogash i sekade...
...by the way, da, blashka ti si edna od najpozitivnite clenovi na forumov...:) |
||
![]() |
||
|
Да таква сум секогаш....имам премногу позитивна енергија во мене....и многу љубов....и никој никогаш не ме видел тажна....нерасположена...или не дај боже злобна.... и сакам такви луѓе околу мене....... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
...se primetue...
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
...ovdeka .... sekogash... na rezonancija posebno .... zashto ovaa mesto e apoliticno... politikata na politika... tamu moira budno sledi... ovdeka ...marko veleshe...relaks... bitno...nehitno...rezonancija vo...spalna...kujna... bobi na tarasa... metli za svekrvi... aj da prodolzime taka...a shampanjskoto ke go pieme... onamu kaj moira ![]() ![]() ![]() Изменето од mamamd - 01.Јуни.2008 во 19:42 |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
PRIJATNO POPLADNEEEEEEEEEEEEEE... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
...ok, samo metlite za snaite neka se... ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 406407408409410 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |