IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести > Избори
  Активни теми Активни теми RSS - ИЗБОРНИ ИНЦИДЕНТИ И ПРЕДИЗБОРНИ ДУБАРИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ИЗБОРНИ ИНЦИДЕНТИ И ПРЕДИЗБОРНИ ДУБАРИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 12>
Автор
Порака
AlbanianGirl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Статус: Офлајн
Поени: 495
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 14:19
i na kraj,,,da ne zaboravam da vi se zablagodaruvam,,,za prekrasnata rodendenska zabava shto mi ja priredivte,,,pridruzhena so prekrasni slatki zborovi,,,

ma znaev jas,,,deka vie nema da me zaboravite mene,,,i da znaete ova beshe najprekrasnoto iznenaduvanje koja ke ja pamtam celiot moj zhivot,,,,

pa,,,blagodaram moi prijateli,,,i prijatelki,,,

p.s...samo se prashuvam,,,sho po gjavolite,,,najdoa da gi zakazhuvaat izborite na denot na mojot rodenden,,,,
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
MiroslavG8 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Мај.2008
Поени: 216
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 14:20

se odnesuva li i na mene ovaa blagodarnica ? тага

Кон врв
kire_nedelkov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 23.Февруари.2008
Поени: 1228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 14:21
sreken rodenden albaniangirl...
Кон врв
Duduk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Февруари.2008
Поени: 342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 14:23
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 14:24
ха ха.........закаснивте........ со честитките
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 14:25
Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

Originally posted by AlbanianGirl AlbanianGirl напиша:

prostete na izrazot,,,ama nekolku tuka shto ve ima,,,epten ste prosti,,,,i se prashuvam dali vredi da se razgovara so vas,.,,deca edni ...nedorasnati,,,

маче денес ти е денот ај среќен роденден.......ќе те поштедам од овакви овации де

маче........i mean it....... stay away today......
Кон врв
Duduk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Февруари.2008
Поени: 342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 14:26
E ako de, sto ima vrska sto zakasnivme...nego, torta ke ima li ?!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 14:27
blagodaram,,,blagodaram za chestitkite,,,,

auu da,,,torta obavezno za tebe Duduk.......
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 14:27
не знам дали че имат торта.........ама секако че не почасти со баклава ...нели Albanianдевојче???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 14:38
Originally posted by kire_nedelkov kire_nedelkov напиша:

ne znam koj e povreden vo cair, no edno e jasno.... nema prostor veke za popustanje... ako treba neka gori celo aracinovo... no na ova mora da se stavi kraj... bagra edna smrdliva...

кирца ти то идеш во напад??? сам ? ......
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 14:45
ne se sekiraj, i na drugi im e vise smaceno od ova siptarive...
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 14:49
...Kaj nas izborniot proces pominuva vo najdobar red... patem

Pranoni urimet e mia me rastin e per ditelindje... se nadevam pravilno sklopiv...moite cestitki po povod rodendenot... zal mi e samo shto ne mozev da go najdam ona e so dvete tocki  za da napishev pravilno...големо%20гушкање

Изменето од mamamd - 01.Јуни.2008 во 14:49
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 14:51
mamamd blagodaram mnoooooogu,,,,tvojata chestitka beshe najdobrata dosega....
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 14:57
sakas poubava cestitka?

da ti dade gospod da si docekas rodenden, vo koj izborite ke bidat mirni, i albancite nema da se pukaat edni so drugi kako nevaspitani neranimajkovci... Nemoj da mislis ova e so zloba napisano... ako ne posakuvas takov rodenden, nesto so tebe ne e vo red...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.