|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 10871088108910901091 1869> |
Автор | |||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.......oooooooo Well......ti ne glasas
|
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...Marija, ja glasam uvek ali za curite...politika ne me interesirala i da, nikad ne sum glasal...i nema ni da glasam, nek glasaat koj saka... |
|||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..a js mislev ke galsas za mene.......i onaka sum dobar politiçar
|
|||
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...pu, j'zk...ja za tebe ruku ke dadu i mastilo i perdufffff, pa kamo li potpis eden Marija... |
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...Good morning...i da im se zablagodaram na ...Well... i na Maki javeli za podrshkata.... ...Well... Сениор ..ExtraVagant... Регистриран: 2007.Ноември.30 Онлајн статус: Офлајн Пораки: 3955 Испратена: 2008.Мај.31 во 14:33 ...seniora, moira for presidente... ---------------------------------------------- Makijaveli Сениор Регистриран: 2008.Март.02 Локација: Seychelles Онлајн статус: Онлајн Пораки: 4639 Тема: Југоносталгичар сум...признавам Испратена: 2008.Мај.31 во 15:34 moira za premier !!! _______________________________________________________ THANKS Изменето од moira - 01.Јуни.2008 во 11:56 |
|||
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a sponzorite ,ne se spomnuvaat
milaaaaaaa
|
|||
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...maco moja, kuti...posle ke ni baraat izvestaj za parite potrosheni vo kampanjata...moze i poteklo na parite ke baraat...
za mojot najsakan sponzor maca |
|||
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mila ,poteklo neka baraat ,parite da ne gi baraat
.....za mojata edinstvena ,koja zasluzuva doverba
.....GLASAJTE "ZA"........
p.s ova jas pak sum "realna"
|
|||
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...parite gi nema...papala maca... |
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...i ajde maco moja, odi spremaj se...ke ni trebaat i novi sponzori... ...najubava treba da mi bides... |
|||
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ppsssssttt.......ke slusnat
|
|||
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...i imaat sto da slushat...daj bidi pak "realna".... |
|||
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....mila ,pa jas koga ke kazam ,deka si edinstvena ,fenomenalna ,i deka te obozavam sum sekogas "REALNA".......
|
|||
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...maco moja mila, ke se voobrazam...i daj ne bidi tolku mnogu "REALNA"... |
|||
Внеси реплика | страница <1 10871088108910901091 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |