|
Разлика во години: постар или помлад партнер/ка? |
Внеси реплика | страница <1 4748495051 70> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pravilno e zenata koga ke napolni 40, da bide zameneta za dve po 20, oti maskoto nema starost
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a da se priceka edno 8 godini
tri e poise od dve |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo kolega...garant glasavme za ista partija
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Kolku godini imate gospodine?
-88! -Pa jas ne bi vi dala... -Jas ne bi ni mozel. |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
USE NEGLASAV NO KJE ZAOKRUZAM BROJ 18 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj nas nema golema razlika samo 1god i 3 meseci, a inaku normalno deka ne bi smetalo ako e vo granicite na normalata
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислев дека на другарка ми нема да и успее врската со 8-9 години постарото момче, но еве ги, веќе 3 години се заедно, претпоставувам годините навистина немаат некоја голема улога.
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Godinite nemaat znacajna uloga kolku sto ima pametot(i dali toj odgovara na godinite )
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka e individualno.. za mene idealna razlika vo godini e deckoto da bide 5 godini postar, a ima i logika pozadi seto toa.. nekako zenskite porano sozrevaat pa e sosema logicno da baras nekoj so kogo ste na ista branova dolzina. No kako sto rekov, sepak e prasanje na izbor.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vaka mi kaza eden : - Zenata treba da e postara od mazot najmalku pet godini zosto mazot zaradi hidraulikata i servoto pobrzo se trosi i taka na krajot ke se izednacat
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во некој период од животот важна е разликата,..... на пример не може девојче од 12 години да се мува со некој од 18,.... ( кажувам мување оти само тоа знаат,.... збеснати се уште од 5то..... ).... тие се два различни света, едниот си иде дома во 10, другиот тогаш испаѓа да шета, едниот пие пиво другиот само густо сокче,...... .... а доколку девојката има 23, а момчето 29,.... пак нема да биде до толку очигледна разликата,......
според мене,.... најдобра е разлика од некои,...... 2,3 години,... 4 најмногу,..... |
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ako se poveke nemoze?!
|
|
Внеси реплика | страница <1 4748495051 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |