|
Објективноста на ВЕЧЕР |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | ||||
Gorg
Сениор Регистриран: 27.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 142 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...da ama Vecer e apla pro-partiski deklariran...
Изменето од Gorg - 29.Мај.2008 во 15:27 |
||||
Sakaj go svojot sosed, no pazi se da ne te fatat
|
||||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
prvo - Vecer ne e spisanie, nego e dneven vesnik ..a vtoro (ako podobro podrazmislam) ne e ni dneven vesnik toa e obicno partisko glasilo,ili najnovata igracka na Latas Изменето од Makijaveli - 30.Мај.2008 во 14:15 |
||||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
1997 -98 ...започна да се емитува.......ПРОФИЛ....а водител... беше...ДРАГАН ПАВЛОВИЌ - ЛАТАС....емисијата се емитуваше... некои четири - пет години...... ... а каква е наградата.... |
||||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
i jas sakam nagrada...i jas go znaev prasanjeto... ..toa bese periodot koga Latas bese komunist.. ...on e kako kameleon...si ima periodi...boi...lesno se prilagoduva sekogas |
||||
|
||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...mashkite bebinja... so zadovolstvo si igraat so k..... i toa im e prvata igracka.... e sega ako nekogo non stop go drzele povien i ne uspeal da si igra so taa prirodna mashka igracka... ostanuvaat neizlecivi frustracii... i potoa cel zivot baraat zamena za taa igracka... ama ne ja naogaat... zatoa talkaat... |
||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Изменето од mamamd - 31.Мај.2008 во 14:33 |
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
За тебе нема награда...јас бев прва................тоа беше периодот кога Латас...не беше политички определен...туку секогаш беше од страната на опозицијата....Латас политички се определи пред две години...кога застана зад....младите...образованите...умните... не испорасипани луѓе...кои и мислат и и сакаат добро на СВОЈАТА ЗЕМЈА..... |
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Мамамд....каква оценка добив............. |
||||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
....ucenickata pokaza dobri poznavanja od opshta kultura... mediumska kultura... i ima mnogu razviena memorija... zatoa se ocenuva so ocena odlicen (5) i se preporacuva preminuvanje vo povisoko oddelenie... |
||||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
a-ha...e bas fino sto mi podobjasni...od ova sto mi go kaza,po nekoj avtomatizam bi mozel da zaklucam deka sekoj sto ne zastanal pozadi DPMNE i misli loso na svojata zemja... Epten bez vrska raboti si napisala...umni,pametni,obrazovani...i site tie vo DPMNE? iskreno e vo toa mi e tesko da poveruvam,statistikite nesto drugo kazuvaat Jas na primer ne go sakam DPMNE,premnogu mi e "voinstvena" retorikata ,ali pa ne go sakam ni SDSM..zatoa ne izleguvam na izbori,bidejki nema opcijha koja mi se dopaga...sto znaci toa...deka ne ja sakam Makedonija Bas i nema smisol ova sto si go napisala |
||||
|
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Макијавели.....пак по старо.....каде прочита ТИ партија......каде прочита ТИ да пишува кој повеќе си ја сака земјата...каде се ПРОНАЈДЕ ТИ овде ................... повеќе ценам ...... за било која опција човек да се определи ...отколу да биде ...РАМНОДУШЕН....за било што... рамнодушноста е чувство...само за ................особи...... Латас ... се определи за нешто...значи покажа дека е човек со чувства....верба...надеж.......тешко на оној кој ги нема.... |
||||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
blashka...pa ti napisa deka Latas e covek zatoa sto zastanal zad pametnite,obrazovanite,mladite..t.e zastanal zad partija...a site nie znaeme zad koja partija zastana..taka da toa sto ne ja spomna partijata ne znaci deka ne te razbravme na koja mislish A i btw...NE SAKAM DA GLASAM..toa e PODEDNAKVO demokratsko pravo kako i da glasash...ne sakam od dve zla da go biram pomaloto..za mene zlo si e zlo,ma kolkav radius ili pa dijametar i da ima ..zatoa podobro RAMNODUSEN,nego del od necie stado,pogotovo ako ne zasluzuva ovca kao sto sum jas
|
||||
|
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Макијавели....честопати кога ќе напишам нешто....се наоѓаш прозван....а искрено не ми е тоа намера....и честопати кажуваш дека пишувам ....ГЛУПОСТИ...............меѓутоа морам да спомнам...дека се разбираме совршено.....и со малку зборови... |
||||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ne postoi pristrasnost poznavajki gi akterite-NAJORIGINALNO
|
||||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||||
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |