IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубов кон две личности
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубов кон две личности

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 16>
Автор
Порака
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Статус: Офлајн
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 18:30
4ovek stvoren za ljubov mozebi...?????трепкањеголема%20насмевка
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 18:33
А, ДА ПРАШАМЕ КАЈ ОНИЕ ВО "VEROISPOVEST",ТИЕ МОРА ДА ЗНААТ ШТО Е РАБОТАВА СО МЕНЕ...
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Февруари.2008 во 18:40
mozno e,potvrduvam!големо%20гушкање
jas ljubovta ja delam kon tri liçnosti,i kako sto vika Zagor,"ljubov,teçe,li teçe,reka da bese ke presusese"намигнување

p.s da ne se razbereme pogresno ,vo prasanje e majçinska ljubovголемо%20гушкање
.....a za drugata neznam toçno ,ama bes bbi sakala do ja vudam ili da go vidam toj saka dve liçnosti na isti naçinизненадување
......Ljubovta ne e torta  da se seçe na parçinja.......

Изменето од marija1000 - 01.Јуни.2008 во 10:18
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Ena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 798
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Февруари.2008 во 20:11
Мислам дека неможе да биде со ист интензитет. Сепак едната личност ја сакаш, а во другата си само силно заљубен.....а да се сакаат двете личности во исто време, цела енергија ќе се троши само на нив    
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
Кон врв
antigona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 139
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 16:24
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

сепак мислам дека може на различен начин да сакаш двајца. пример едниот само го посакуваш а другиот го сакаш. човекот е чудна “направа“ кога станува збор за чуства...а ни тој самиот не е свесен во тој момент кого сака а кого  не. тек подоцна откако ке се олади ке стане свесен што се случувало.

potpolno se sl*gam.
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 16:24
големо%20гушкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 16:32
Nekogas duri nemam ni potreba da pisuvam koga ke vidam deka ti veke si go pisala toa sto go mislam
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 16:40
хихихи ....тоа се вика истомисленици големо%20гушкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 16:49
aha
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 17:00
Ljubovta e kako "Osmi patnik " so se ligavi i ne prestanuva dur ne gi izede site
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2008 во 20:22
Originally posted by ZeZnAtA ZeZnAtA напиша:

...so ist intezitet.....mozno ili ne?!
на овој свет се е можно . Сепак кога искрено ја сакам некоја , не можам да сакам друга со толкав интензитет, уставри ако ја сакам толку многу не можам ни да помислам на некоја друга .
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
sladjana_d Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Мај.2008
Поени: 45
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sladjana_d Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 21:43
pa ne znam za dve ama mene mi se ima sluceno da sakam trojca istovremeno
se salam, mozno e da ti se dopagjaat povekjemina istovremeno ama ne se raboti za ljubov
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 04:23
...razgranichete prvo, mashko i zensko...lust and love...posho zenive imaat merak po nekoj a drug eden sakaat, a mazive mozat da sakaat dve i tri od ednashka, i tuka nema nisho chudno...obichno e taka, nie mashkite imame srce kako sozdadeno za ljubov...eve vi dokaz...

...koga zenata ke odbie maz za seks, mazot ke trubi za nejze deka e k*rva ali ako mu se predomisli ke ja opne...

...koga zenata e odbiena od mashko, go mrazi bukvalno, i nejke da go vidi vishe...ako i kazete deka samo sakate so nejze da ostanete drugar ili prijatel ke ve ismee pokvareno i odmaznichki, da moze i bi go likvidirala ako zbori za nea pred drugi deka ja odbil, i do tamu idat so svojot kriminalen mozak - nekoi profuknjachi...

...tuka e razlikata, zenive sakaat radi seks, a mazite zasho stvarno sakaat...

...inache u dveve podelbi ima i iskluchoci, tako nazvani emocionalni invalidi, koi sho prvo gledaat na negativnite osobini kaj partnerot-legnuvaat so nego, radi zivotinska potreba i ne se zaljubuvaat, taka se na raat, ali shoznam toa e malce za mene strange-love...ako e uopshte i love...pak znachi e lust for sex...голема%20насмевка
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 04:29
...Well...: ...a mazive mozat da sakaat dve i tri od ednashka, i tuka nema nisho chudno...obichno e taka, nie mashkite imame srce kako sozdadeno za ljubov...

...Ti od koj tip si, kakvo srce imash....za edna, za dve, za tri....itn., itn...? ..shirokaja ruska dusha...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.