![]() |
|
Дали БОГ знае се’? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5678> |
Автор | |
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
More koga ke ve podberam sega site so chetkava...
Samo sto se svrtev malu nastrana, koga shto ke vidam!!! Sto storivte so temava??? Samo Pustinski-Lav go ostavam, zhimi toj sto ve vrakja na praviot pat, site drugi kako gluvci kolo vodite! Изменето од Messenger - 30.Јануари.2008 во 03:02 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
Pustinski-Lav ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 534 |
gi opomenav jas mesi za toa, ama tie naivni ne slusaa |
|
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
|
![]() |
|
devojka21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Da
|
|
Life is beautiful
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
мислам дека знае се,..... ама и дека поголем дел си задржува за него....... ама ептен поголем дел..........
![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
jas mislam deka tipot poim nema od bilo sto
![]() |
|
![]() |
|
KGB ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Tocno deka Bog e semoken, sepak pobunata na Satana vo Edem Bog ne mozel da ja predvide... |
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Абе ајде?
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
KGB ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
Iskuliraj. |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
bog ne znae nisto
od kade bi znael??? ![]() nie si znaeme ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ma,....nema "toj" pojma od,...nishto!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
ODNOSNO DEKA SEUSTE IMA AVLII I BULI....KOJ VEK ZIVEES ME
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
MiroslavG8 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 216 |
zavisi ... po koj kalendar go meri vremeto i stoletijata ..... ima razlika vo esapenjeto ....
|
|
![]() |
|
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
ABE NEKA MERAT PO KOJA SAKAAT KALENDAR BITEN E ONOJ EDEN PRIZNAT VO CELIOT SVET
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
![]() |
|
Ezan-a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2007 Локација: Somalia Статус: Офлајн Поени: 150 |
|
|
Beautiful Mind
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |