|
Турција (Анталија) |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
jmama
Нов член Регистриран: 30.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 23.Април.2008 во 16:50 |
Ajde malku da si razmenime informacii. Jas pred 2 godini bev preku Fibula vo Antalija i to vo Alanya vo hotelot Sunny Beach. Prekrasno si pominav i go preporacuvam za familii so deca. Ovaa godina pak bi sakala da patuvam za Antalija i toa sekako pak preku Fibula (imaat dobra organizacija) i gledam deka ima mnogu hoteli. Jas pikirav eden La Mer vo Kemer. Dali nekoj slucajno bil i vo koj hotel bil?Изменето од mamma - 23.Април.2008 во 17:03 |
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pine beach hotel- Belek,Antalija
all include i si na vistinski odmor
kako od sonistata
|
|
apce
|
|
oon
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 397 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Турските плажи се рангирани на трето место во светот по опременост и чистота, соопшти турската телевизија НТВ. Турција има 258 плажи и 13 марини за јахти, кои добиле сино знаме, меѓународна маркација за чисти и опремени плажи. Обележувањето со сино знаме го раководи Светската фондацијата за еколошко образование и досега се одликувани 3.300 плажи и пристаништа во 36 држави во светот. Критериум за наградата се: квалитетот на водата, безбедноста, инфраструктурата, услугите, услови за инвалиди, капиталот, менаџментот и образованието и забелешки за еколошките прашање. http://www.vecer.com.mk/?ItemID=7F0284FC0FB5804E878CCEA49AF1E352
|
|
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo vo Turcija ili vo Spanija ke odam na leto. Samo na ovie zemji vredi da se odi na odmor.... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас ќе одам оваа година во турција,...... па ќе ви кажам како е,..... и слика ќе ви пратам,.......
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...kakva turcija be, kakvi plazi ima navamu nakaj Karibite, smeshka ziva se turskite plazi...hhahahahahaa...treti u svet...kolku samo prisvoena titula...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa neznam za karibite
veruvam deka da ,,,,ima prekrasni mesta tamu no vo Cesme se navistina prekrasni laguni a koj moze da gi meri treti peti 25 ti- e nemozno samoto merenje |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чесме,Анталија,Кушадаси,Аланија...
се’ убавина до убавина |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На ова морам да додадам и Црна Гора...мене многу ми се допаѓа и Турција и Шпанија и Црна Гора... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Chesme sum bila vo dalecnata 1998.. MI se dopadna pred se klimata,nalik na nas Ohrid...
I normalno trite plazi na koi bevme..Dalijan,Altan Beach i Ilidza
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Altan beach,so ladni,mraz izvori da ne mozes so noga da zgaznes ,a ne pa da se banjas....a na sosema drugiot kraj na gradceto-Ilidza (toplite izvorcinja)-merak za banjanje i uzivanje
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a,.....koi se vtori?!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
VE007MK
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bas sakam dea ja posetam Turcija ovaa godina,kazete mi so carter let e podobro,a dusa nemam od strav,aj ostaj nie,pa i deca na dusa nosime???Znam deka Tucija e zemja so narod koj ni e prijatel,koj znae da napravi keif,da napravi mane sto bi rekle,da uzivas ama bas za site pari.Koj sto bil neka napise nesto poveke i kade kako za prvpat familijarno
|
|
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas bi odel na ,...tursko-irachkata granica,...tamu e naj,...zivopisno!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |