IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Признавање на Косово
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Признавање на Косово

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7475767778 155>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 17:24
dobro ni dojde

aj objasni mi na glupaviot so mu vali na zborov SHIPTAR?
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 17:26
Originally posted by anakin anakin напиша:

dobro ni dojdeaj objasni mi na glupaviot so mu vali na zborov SHIPTAR?

Или Шиптарка...   
Кон врв
MiroslavG8 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Мај.2008
Поени: 216
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 17:28
sekoja cest milo ... ostanuvas dosledna vo svoite stavovi ... no sekogas koga e na steta na srbite ili makedoncite .... gi zaboravas handzar diviziite i jasenovac .....balistite i bali kombtar od ponovata istorija .....  namerno ili poradi ponovata hrvatska povijest ? ......
Кон врв
AlbanianGirl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Поени: 495
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 17:35

anakin,,,ne tebe ne te ima zarazeno toj virus,,,tuku onie koi gi ima,,,iako ne priznavaat... samite simptomi gi izdavaat...

znaesh ,,kaj ova Shiptar,,ima edna greshka vo toa koj e navredenata strana,,,

nie koga go upotrebuvame megju sebe ovoj zbor si kazhuvame SHQIPTARE,,,,a bidejki vie Q ne mozhete da izgovorite,,,za da ne ispadnete smeshni,,,nie ne sakame da ne vikate taka,,,me razbirash????
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
Duduk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Февруари.2008
Поени: 342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 17:36
Ma ne, toa se vika selektivno poznavanje na istorija...sto pravele albancite za vreme na turskoto ropstvo?? Ili sto pravele za vreme na Hitler ?! Ma i ne mora da odime tolku nanazad da ja prelistuvame istorijata,dovolno e da se spomne Haradinaj i... kako toa ti AlbanianGirl niednas ne ja osudi negovata osloboditelna presuda od Hag ?! Ili tvoeto tumacenje na pravdina go temelis na baza na kantar :kolku ubile ovie,tolku ubivame i nie i nikoj ne e kriv...samo sto bara togas tolkava srpska svita na obvinitelna klupa vo Hag,a edinstveniot Albanec koj otisol nakratko tamu sega slobono seta ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 17:37
Originally posted by AlbanianGirl AlbanianGirl напиша:

anakin,,,ne tebe ne te ima zarazeno toj virus,,,tuku onie koi gi ima,,,iako ne priznavaat... samite simptomi gi izdavaat...

nie koga go upotrebuvame megju sebe ovoj zbor si kazhuvame SHQIPTARE,,,,a bidejki vie Q ne mozhete da izgovorite,,,za da ne ispadnete smeshni,,,nie ne sakame da ne vikate taka,,,me razbirash????

cisto od jazicna priroda .... големо%20гушкањеbravo milo ... ubavo mu kaza deka ona Q e mnogu vazno pri izgovorot .....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 17:39
a ti anakine , spij rahaat голема%20насмевка nemas nikakov virus .........
Кон врв
Duduk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Февруари.2008
Поени: 342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 17:39
Da be jazicna priroda...toa mu doagja isto kako sto eden Afro-Amerikanec ke se najde dlaboko navreden ako pripadnik na belata rasa go narece "nigger",a sosema e noramlno megu sebe taka da se oslovuvaat...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 17:41

skoro isto .....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 17:45
Originally posted by AlbanianGirl AlbanianGirl напиша:

hahahhahhahhahahah

ako ova go mislis ozbilno ne se sekiraj HAHAHHAHAH

kaj kje go izgovaram posteno

SHQIPTARE
OD SEGA KJE GI NATERAM SITE MAKEDONCI DA VI GO VEZBAT IZGOVOROV

Изменето од anakin - 30.Мај.2008 во 17:47
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 17:46
da nemav drugi obvrski,,,iskreno ke si uzhivav igrajki ping-pong tuka so vas....ama ,,,toa e toa,,,
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 17:46
SHQIPTARE
SHQIPTARE
SHQIPTARE
SHQIPTARE

ENE MI IDITголемо%20гушкање

Изменето од anakin - 30.Мај.2008 во 17:47

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 17:47
neeee,,,si zaboravil edno T da dodavash,,,gledash be,,,ednata greshka ja ispravuvash,,,vednash idesh na druga,,,,
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 17:48
ubavo kazav vo eden drug podforum ... vo nedostatok na soodvetni odgovori , KIDAVELA ..........  stanuva simptomaticno .....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7475767778 155>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.