|
Признавање на Косово |
Внеси реплика | страница <1 7475767778 155> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro ni dojde
aj objasni mi na glupaviot so mu vali na zborov SHIPTAR? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Или Шиптарка... |
||
MiroslavG8
Сениор Регистриран: 29.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 216 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekoja cest milo ... ostanuvas dosledna vo svoite stavovi ... no sekogas koga e na steta na srbite ili makedoncite .... gi zaboravas handzar diviziite i jasenovac .....balistite i bali kombtar od ponovata istorija ..... namerno ili poradi ponovata hrvatska povijest ? ......
|
||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
anakin,,,ne tebe ne te ima zarazeno toj virus,,,tuku onie koi gi ima,,,iako ne priznavaat... samite simptomi gi izdavaat... znaesh ,,kaj ova Shiptar,,ima edna greshka vo toa koj e navredenata strana,,, nie koga go upotrebuvame megju sebe ovoj zbor si kazhuvame SHQIPTARE,,,,a bidejki vie Q ne mozhete da izgovorite,,,za da ne ispadnete smeshni,,,nie ne sakame da ne vikate taka,,,me razbirash???? |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma ne, toa se vika selektivno poznavanje na istorija...sto pravele albancite za vreme na turskoto ropstvo?? Ili sto pravele za vreme na Hitler ?! Ma i ne mora da odime tolku nanazad da ja prelistuvame istorijata,dovolno e da se spomne Haradinaj i... kako toa ti AlbanianGirl niednas ne ja osudi negovata osloboditelna presuda od Hag ?! Ili tvoeto tumacenje na pravdina go temelis na baza na kantar :kolku ubile ovie,tolku ubivame i nie i nikoj ne e kriv...samo sto bara togas tolkava srpska svita na obvinitelna klupa vo Hag,a edinstveniot Albanec koj otisol nakratko tamu sega slobono seta ?
|
||
MiroslavG8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cisto od jazicna priroda .... bravo milo ... ubavo mu kaza deka ona Q e mnogu vazno pri izgovorot .....
|
||
MiroslavG8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ti anakine , spij rahaat nemas nikakov virus .........
|
||
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da be jazicna priroda...toa mu doagja isto kako sto eden Afro-Amerikanec ke se najde dlaboko navreden ako pripadnik na belata rasa go narece "nigger",a sosema e noramlno megu sebe taka da se oslovuvaat...
|
||
MiroslavG8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
skoro isto ..... |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahhahhahhahahah ako ova go mislis ozbilno ne se sekiraj HAHAHHAHAH kaj kje go izgovaram posteno SHQIPTARE OD SEGA KJE GI NATERAM SITE MAKEDONCI DA VI GO VEZBAT IZGOVOROV Изменето од anakin - 30.Мај.2008 во 17:47 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
AlbanianGirl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da nemav drugi obvrski,,,iskreno ke si uzhivav igrajki ping-pong tuka so vas....ama ,,,toa e toa,,,
|
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SHQIPTARE
SHQIPTARE SHQIPTARE SHQIPTARE ENE MI IDIT Изменето од anakin - 30.Мај.2008 во 17:47 |
||
|
||
AlbanianGirl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neeee,,,si zaboravil edno T da dodavash,,,gledash be,,,ednata greshka ja ispravuvash,,,vednash idesh na druga,,,,
|
||
|
||
MiroslavG8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ubavo kazav vo eden drug podforum ... vo nedostatok na soodvetni odgovori , KIDAVELA .......... stanuva simptomaticno .....
|
||
Внеси реплика | страница <1 7475767778 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |