IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Признавање на Косово
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Признавање на Косово

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7374757677 155>
Автор
Порака
MiroslavG8 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Мај.2008
Статус: Офлајн
Поени: 216
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 16:42
ima boga , ima pravde .... nicija nije gorela do zore намигнување 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 16:45
epirot :
па таму ке можеш да создадеж независна држава,и нема да имаш потреба од Лобиисти
Делија,Мирослав,и др.ке ти дојдат па ке бидеш АПСОЛУТЕН ВЛАДАР.

ete gi dojdoa ama tebe te nema  намигнување ... ili imas prekuvremeno na istovar denes ? голема%20насмевка
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 16:50
ova tema ja posetuvat nasi mili sogradjani
pa kje procitat moe prasanje

navistina go slusav Ali ahmeti sto pati kaza SHIPTAR I SHIPTARE

NAVISTINA zaso ne lutat koga i jas kje gi narecam SHIPTAR
so e fintata

tie se izgleda edinstven narod koj se luti koga gi vikas isto kako so se vikat samite

a drugo prasanje ako finec kaze SHIPTAR kje se lutite????????????
ili lutenjeto e samo za nas i komsiite

pa da vi napravam cest kje ve pozdravam so ime koe go koristite
a isto sakam da me vikate so ime koE jas si go koristam

POZDRAV SHIPTARIголемо%20гушкање

Изменето од anakin - 30.Мај.2008 во 16:52
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 16:58
premnogu komplicirano prasanje ...... sum se obiduval mnogu pati vo razgovor so moi prijateli , shiptari ,  da dobijam odgovor ..... i odgovorot sekogas bil : navredlivo e koga go velite vie , Makedoncite збунетост ... navredlivo bi bilo koga ne bi se narekuvale samite , no , stom samite taka se narekuvaat , od kade navredlivo ? .... ARNAUT e uste ponavredlivo pa ne im zameraat na turkite ....... navistina cudna rabota , nema zbor голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 16:59
PA BI BILO UBO DA SE OTVORI  TEMA

SO MU FALIT NA ZBOROT SHIPTAR

SO E OVA TABU TEMA

DO KOGA VAKA- SO ZADNI NAMERI- DO KOGA BRE
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 17:01
AMAN  SHTO големо%20гушкање
zarem treba covek da se srami od toa sto e ?
nisto strasno ... samo shiptar ....
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 17:04
Милошевиќ е крив само за едно... Што не го исчисти вирусот од Косово до крај, па неговото убиство во Хаг да беше исплатливо... Ех!!! Можам да замислам каков блажествен мир ќе имаше на Балканов...

Изменето од DelijaSkopje - 30.Мај.2008 во 17:04
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 17:10
koj virus?
so zboris????
zarem imalo??????????????????

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 17:13
mozebi tokmu poradi toa i mu sudea vo hag .... pletkal so virusi збунетост
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 17:14
Originally posted by anakin anakin напиша:

koj virus?so zboris????zarem imalo??????????????????

Па да не ги викам Шиптари бе... Така се лутат... Па ги викам Вируси... ... Се раширија низ цел Балкан и уште се шират... Треба под хитно еден АНТИВИРУС...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 17:15
cekajte ne mi go zamatuvajte prasanjeto

so mu fali na zborov shiptar?????

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 17:18
a koj rece deka nesto mu fali ??????
Кон врв
AlbanianGirl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Поени: 495
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 17:19
Originally posted by Duduk Duduk напиша:

Originally posted by AlbanianGirl AlbanianGirl напиша:

Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Originally posted by AlbanianGirl AlbanianGirl напиша:

da molcham,,,ili da ne molcham...aj ke molcham i jas,,, ,,deneska neshto ne mi se otvara "Crnata kniga na...."....znaete vie,,,putinci i millosheviqi....

За Путинци и Милошевиќи нема ништо во "црната книга"... Па ни смешниот Хаг не успеа ништо да најде со што ќе го прогласи Милошевиќ за крив... Затоа и го убија, зошто ќе беше срам да го пуштат невин...

ne mi se veruvaaaaa,,,,i ova dochekav da go slushnam,,,,ove e veke kulminacija,,,,,,,na,,,,

miroslav te molam,,,odgovori mi iskreno,,,i ti mislish vaka kako nego????????

Ma neeee Albanian Girl ,kakov nevin !!?? Pa neli gledas deka Hrvatska ja tuzi Srbija pred belosvetski sudovi za etnicko cistenje na ,ne samo hrvati,tuku i na samite srbi od nekogasna Krajina. Milosevic e kriv !! Pratil srpski tenkovi etnicki da cistat srbi od Hrvatska !!!
Hrvati do den denesen ne priznavaat deka vrsele etnicko cistenje,za sto nivnite generali se vo Hag,togasniot americki ambasador ja predvodese ogromnata kolona srpski izbeglici za da gi zastiti od linch,ama tebe toa ne ti preci neli,tebe ti e bitno da kazes deka Milosevic i srbite se genociden narod ,taka li e ?!

Gledaj AlbanianGirl !! Odgovara li nekoj za ova ??!!

Croatian/ Muslim Army Kill Innocent Krajina Serb Civilians

I sto seta sloboden onoj Kosovarot sto dobi osloboditelna presuda od Hag i toa ne ti preci neli ?! Te prasuvam bidejki velis deka ti ne mrazis nieden narod,a vo nieden post ne vidiv deka kazuvas kako Haradinaj e ubiec i deka treba da dobie zasluzena kazna.Ne li ti preci sto kriminalci se naogaat na vodecki pozicii na Kosovo ? Ne ti preci toa neli ?!

.
.
.

US And German Influence/ Croatian Genocide Of Krajina Serbs

aiiii shto samo si chitam,,,zboruvash za Croatian Muslimani koi shto ubaivale nevini srbi,,,a izgleda imash zaboraveno shto napravile Draza Mihailovich,,,i negovata kompanija,,,Stevan Moljevich pise "kako treba ocistiti teritoriju od Muslimana i Hrvata- kaznjavanjem na licu mesta i preseljenjem - genocidnim radnjama za chista teritoriju"....

koga veke ja prelistuvash istorijata ,,,nemoj da ja pokazhesh samo istorijata od tvoj agol,,,,

ne gi opravduvam napadite,,,vrz civilnoto naselenie,,,bilo da e napraveno od albanska ili pak od nekoja druga strana,,,no poznavajki go mojot narod,,,i negovata istorija,,,znam deka na nivnata sovest ne nosat takvi zlodela,,koi za razlika od niv gi nosat nekoi drugi,,, ..no toa sepak,,ne mi dava za pravo da generaliziram,,poshto mozhebi ne e vina na narodot,,za losh*te vodachi,,,tuku me nerviraat koga tie gi poddrzhuvat,,bidjeki se identifikuvaat so niv,,,,i avtomatski gi pravi poddrzhuvachi na nivnata politika..
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
AlbanianGirl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Поени: 495
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 17:22
uffff,,,ne ma ne,,,greshka ste,,,znaete kakov virus se shiri,,,virusot na G L U P O S T A ,,,,,

eh kolku samo mi nedostiguva da slushnam nesho pametno,,,
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7374757677 155>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.