|
Признавање на Косово |
Внеси реплика | страница <1 7374757677 155> |
Автор | ||||
MiroslavG8
Сениор Регистриран: 29.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 216 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ima boga , ima pravde .... nicija nije gorela do zore
|
||||
MiroslavG8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
epirot :
па таму ке можеш да создадеж независна држава,и нема да имаш потреба од Лобиисти
Делија,Мирослав,и др.ке ти дојдат па ке бидеш АПСОЛУТЕН ВЛАДАР. ete gi dojdoa ama tebe te nema ... ili imas prekuvremeno na istovar denes ? |
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ova tema ja posetuvat nasi mili sogradjani
pa kje procitat moe prasanje navistina go slusav Ali ahmeti sto pati kaza SHIPTAR I SHIPTARE NAVISTINA zaso ne lutat koga i jas kje gi narecam SHIPTAR so e fintata tie se izgleda edinstven narod koj se luti koga gi vikas isto kako so se vikat samite a drugo prasanje ako finec kaze SHIPTAR kje se lutite???????????? ili lutenjeto e samo za nas i komsiite pa da vi napravam cest kje ve pozdravam so ime koe go koristite a isto sakam da me vikate so ime koE jas si go koristam POZDRAV SHIPTARI Изменето од anakin - 30.Мај.2008 во 16:52 |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
MiroslavG8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
premnogu komplicirano prasanje ...... sum se obiduval mnogu pati vo razgovor so moi prijateli , shiptari , da dobijam odgovor ..... i odgovorot sekogas bil : navredlivo e koga go velite vie , Makedoncite ... navredlivo bi bilo koga ne bi se narekuvale samite , no , stom samite taka se narekuvaat , od kade navredlivo ? .... ARNAUT e uste ponavredlivo pa ne im zameraat na turkite ....... navistina cudna rabota , nema zbor
|
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
PA BI BILO UBO DA SE OTVORI TEMA
SO MU FALIT NA ZBOROT SHIPTAR SO E OVA TABU TEMA DO KOGA VAKA- SO ZADNI NAMERI- DO KOGA BRE |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
MiroslavG8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
AMAN SHTO
zarem treba covek da se srami od toa sto e ?
nisto strasno ... samo shiptar ....
|
||||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Милошевиќ е крив само за едно... Што не го исчисти вирусот од Косово до крај, па неговото убиство во Хаг да беше исплатливо... Ех!!! Можам да замислам каков блажествен мир ќе имаше на Балканов...
Изменето од DelijaSkopje - 30.Мај.2008 во 17:04 |
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
koj virus?
so zboris???? zarem imalo?????????????????? |
||||
|
||||
MiroslavG8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
mozebi tokmu poradi toa i mu sudea vo hag .... pletkal so virusi
|
||||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Па да не ги викам Шиптари бе... Така се лутат... Па ги викам Вируси... ... Се раширија низ цел Балкан и уште се шират... Треба под хитно еден АНТИВИРУС... |
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
cekajte ne mi go zamatuvajte prasanjeto
so mu fali na zborov shiptar????? |
||||
|
||||
MiroslavG8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
a koj rece deka nesto mu fali ??????
|
||||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
aiiii shto samo si chitam,,,zboruvash za Croatian Muslimani koi shto ubaivale nevini srbi,,,a izgleda imash zaboraveno shto napravile Draza Mihailovich,,,i negovata kompanija,,,Stevan Moljevich pise "kako treba ocistiti teritoriju od Muslimana i Hrvata- kaznjavanjem na licu mesta i preseljenjem - genocidnim radnjama za chista teritoriju".... koga veke ja prelistuvash istorijata ,,,nemoj da ja pokazhesh samo istorijata od tvoj agol,,,, ne gi opravduvam napadite,,,vrz civilnoto naselenie,,,bilo da e napraveno od albanska ili pak od nekoja druga strana,,,no poznavajki go mojot narod,,,i negovata istorija,,,znam deka na nivnata sovest ne nosat takvi zlodela,,koi za razlika od niv gi nosat nekoi drugi,,, ..no toa sepak,,ne mi dava za pravo da generaliziram,,poshto mozhebi ne e vina na narodot,,za losh*te vodachi,,,tuku me nerviraat koga tie gi poddrzhuvat,,bidjeki se identifikuvaat so niv,,,,i avtomatski gi pravi poddrzhuvachi na nivnata politika.. |
||||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
uffff,,,ne ma ne,,,greshka ste,,,znaete kakov virus se shiri,,,virusot na G L U P O S T A ,,,,,
eh kolku samo mi nedostiguva da slushnam nesho pametno,,, |
||||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||||
Внеси реплика | страница <1 7374757677 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |