![]() |
|
Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 45> |
Автор | |
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prvo -kuti dosta zeni ma ja slusam pa sega i tebe,
vtoro - slusaj koga zboram ne povtoruvam dva pati, treto - povtori sea so mi rece !!! |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
ke bidam skromen,ne baram mnogu za denes
1.Novak Djokovich da pobedi denes na Roland Gaross 2.Sakam easy going nekoj denes,a ne nekoj sto ke mi fingira dobro raspolozenie 3.Mir vo svetot |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
DRAGA RIPKE...blagodaram za prvata i vtorata zelba vcera,za denes slednovo
1.Sakam da zavrne dozd...da se isturi od vrnenje 2.Da go vidam ![]() 3.Moze edna Dorina-Punch |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
1. да не плачам
2. да нема причина за плачење 3. ако веќе дојде до тоа,...... да поминам лесно преку тоа ![]() |
|
![]() |
|
иако рибава не ми ги исполни првите две желби,....... вредеше плачењето за третата,.......
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Сега за сега
1. Сакам некој силно да ме гушне. 2. Сакам да имам една боксерска вреќа. 3. Сакам веќе конечно да ја кажам вистината ![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
поради преоптереност на мрежата овај де магичната опашка на златната рипка ве известуваме дека во моментов таа не е во можност да ги исполни вашите желби......
Please try again later !!!...... Thanks однапред за разумевање...... ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
првата желба,...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() втората желба,....... ![]() а третата,..... ајде слушаме ![]() |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Хехе фала biserna што ми ги исполни првите две
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
сепак златната рипка и покрај исцрпеноста со крајни напори се обидува да ги задоволи вашите суети и да ви ги исполни во целост вашите желби.....
|
|
|
![]() |
|
знам дека сум риба,..... ама не сум златна
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() сеа чејте ја да си замислам нешо.. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ајде бе блеки тебе ли ќе те чекам,.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
замислив..........
ајде сеа исполнувај..... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |