![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 405406407408409 717> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zdravo Kejt ... napravi si toa sto ti e poubavo na dusata ... toa e porezonatorsko ... ako pravis rezonanca so pravosmukalkata ... napravi go toa so merak ... a ako pak si legnes da si odmoris ... imaj ubavi sonchinja ... rezonatorski ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
marco, be....ne sum nastrana da pravam rezonanca so pravosmukalka
aj vidi go ti nego, ne e rasonet uste
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
kejt ... arno vikas ... toa so pravosmukalkata ... hahahaaha..... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
dobar den
![]() ![]() ![]() ![]() da si pominete najubavo deneska kaj i da odite, shto i da pravite ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i da mi ja pozdravete blashka koga ke se pojavi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
PRIJATNO POPLADNE REZONATORIIIIIIIIII ...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Уживајте во прекрасното сончево попладне! ![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
![]() ![]() Изменето од doriangray - 30.Мај.2008 во 15:31 |
|
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() Колку е прекрасен денов за резонирање!!! Изменето од doriangray - 30.Мај.2008 во 15:32 |
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
![]() ![]() ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
DOBRA VECHER REZONATORIIIIIIIIIIIII ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
POZDRAV REZONATORIIIIIIIIIII .... PRIJATNO SABOTNO POPLADNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Добар ден и од мене.......... еве сум IQ фала за поздравот....ама каде си ти .... во последно време не можеме да се ....начекаме.....за да си поприкажеме.......... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Добро утро... Нов ден...нов почеток.... Марко....ќе се отвара ли вечер ...шампањ.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ZDRAVOOOOOOOOOOOOO ... PRIJATEN DEEEEEEEEEEEEEEN ... I SREKNI IZBORI ... SEKAKO BLASHKA ... KE POBEDAT NASITE ... AMA SLUSAM NEKADE NE E KAKO TREBA ... I SEGA JAVIJA ZA EDEN POGINAT ... UZAS ... |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 405406407408409 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |