|
Зборувате ли за чувствата? |
Внеси реплика | страница <1 56789 22> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sam Mika Surovi
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be ja da si kazam a kolku ke svati
|
|
apce
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekoi mozat i bez zborovi da gi raspoznaat cuvstvata sto gi imas,a nekoi i na milion nacini da probas da im objasnis pak nema da sfatat.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Помалку зборам, повеќе практикувам
|
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A zosto pa da ne zboruvam??... Da ne gi proglasija cuvstvata za tabu-tema?..
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epten zboruvam za cuvstva
denes koleskata na rabota me prasa sto sakam za dorucek
vikam, aj kroasana
vika, kakva
vikam, meka, topla, vkusna, so krckava koricka...i normalno pocnav da se zanesuvam...
taa me gleda i mi vika, demek sakas cuvstvitelna kroasana
da, vikam, takva sakam, cuvstvitelna
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kjutu koto partizan vo SS kancelarija
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da do kvacesot e znae da ja naduva kiflata ona da stane takva kako so vika kejt a kroasan e francuski a toa ide so zhetem |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu , i mnogu cesto mi e krivo sto sum takva pa i nemora sekogas i se na megdan .
|
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ti si kroasan? |
|
|
|
Asterix
Група Регистриран: 08.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zboruvame a ona mi vika i se lizelo sekogas sladoled i ako ne zeme pocnuva da place
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga spie vo dlabok son so zinata usta i krci mi ide luda ideja bas u toj moment da ja zalapam.
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cesto i otvoreno zboruvam za moeto raspolozenie i najcesto pravam segi na moja smetka |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga sum zadovolen i sreken, a toa ne se slucuva, togas molcam i uzivam
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |